ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Δείτε το βίντεο




Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας κάνουν διακοπές μαζί στην Τήνο. Η εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού» εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά να βρίσκονται μέσα στο σκάφος του παρουσιαστή για να πάνε στην Κύθνο.
Κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τους συνεργάτες του για το γνωστό ζευγάρι, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε σκέψη να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τη Μαρία Αντωνά στον ΣΚΑΪ. Όπως ανέφερε όμως, η συνεργασία δεν προχώρησε, καθώς υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων και στο μεταξύ εκείνη είχε ήδη κανονίσει να πάει διακοπές με τον Γιώργο Λιάγκα.
Σημειώνεται ότι η Μαρία Αντωνά κάνει ένα μικρό τηλεοπτικό διάλειμμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 στην οποία συμμετέχει «Καλοκαίρι Παρέα» με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS