E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιώργος Τσαλίκης για τα σχόλια που δέχεται: Ας μην κρίνουμε από την εμφάνιση!

Μία περιπέτεια υγείας που πέρασε τον ανάγκασε να πάρει κορτιζόνη, πράγμα που επηρέασε το παρουσιαστικό του

Γιώργος Τσαλίκης για τα σχόλια που δέχεται: Ας μην κρίνουμε από την εμφάνιση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/9/2025 | 09:57

Για την εμφάνισή του και τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου σε κοσμική εκδήλωση, όπου τον εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί σε όσα πέρασε, με αφορμή μια ερώτηση δημοσιογράφων για τις συνήθειες ομορφιάς του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», εξήγησε πως προσέχει πολύ τη διατροφή του, ενώ τόνισε πως κανείς δεν θα έπρεπε να κρίνει τον άλλο, λόγω της εμφάνισής του. «Κρέμες δεν βάζω. Μετά την περιπέτεια υγείας που είχα, προσέχω τη διατροφή μου. Έχουν φύγει τα οιδήματα από τις κορτιζόνες. Ας μην κρίνουμε τους ανθρώπους από την εμφάνιση, γιατί ο καθένας μπορεί να περνάει το δικό του ζόρι και το δικό του βάσανο. Η Δώρα "παγώνει" τον χρόνο πάνω μου από μόνη της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τις δυσκολίες που είχε περάσει ο τραγουδιστής: «Πέρασε δύσκολα με την κορτιζόνη. Είχε ένα θέμα με τη φωνή του και του το γύριζε σε πνευμονία. Όλοι του έλεγαν πως έχει παχύνει και ο άνθρωπος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας».

Όταν ρωτήθηκε για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, με αφορμή τη νέα του εκπομπή και «έπεσε στο τραπέζι» το ενδεχόμενο μίας τηλεοπτικής τους συμφιλίωσης, μετά τηνκόντρα ανάμεσά τους, ο Γιώργος Τσαλίκης ξεκαθάρισε: «Συμφιλίωση; Μα τι συμφιλίωση; Δεν είμαστε εχθροί, ο καθένας βάζει τα όριά του. Αν κάποια στιγμή τα όριά μας συμπίψουν και βρεθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο, ίσως να είμαστε καλά».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θάλεια Ματίκα: Πάθαμε μεγάλη καταστροφή με τον Τάσο Ιορδανίδη, τα χάσαμε όλα και βρεθήκαμε και χρεωμένοι

Σήμερα

Ήταν ένα τεράστιο καμπανάκι, δοκιμαστήκαμε, ανέφερε η ηθοποιός

Μιχάλης Σαράντης: «Για χρόνια είχα ενοχές που έζησα εγώ κι όχι εκείνος»

Σήμερα

Ο ηθοποιός μίλησε για τον Ηλία που ήταν συμμαθητές στο Δημοτικό

Έξαλλος ο Λιάγκας για τον Ρούτσι: «Κατάντια! Κάναμε lifestyle τα Τέμπη, εγώ νόμιζα ότι είναι ΑΙ, δεν το πίστευα»

Σήμερα

«Ποιος σέβεται τους νεκρούς των Τεμπών και ποιος τους ξεφτιλίζει; Ποιος βάζει την ταφόπλακα οριστικά επικοινωνιακά στο θέμα αυτό; Για πείτε μου»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κατέθεσε αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ κατά της Έλενας Χριστοπούλου

Σήμερα

Το μοντέλο κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά της πρώην συνεργάτιδος της

Lady Gaga: «Χρειάστηκα ψυχιατρική φροντίδα»

Σήμερα

Η αποκάλυψη για τα γυρίσματα του «A Star Is Born»

Καραλής: «O γιατρός είπε στους γονείς μου ότι δεν θα συνεχίσω την καριέρα μου»

Σήμερα

Μίλησε επίσης για την δυσλεξία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σχολείο

Το Real View «αδειάζει» την Αντζυ Λουπέσκου για τη συνάντηση με τον Πάνο Ρούτσι: «Τρομάζω, ένιωσα ετεροντροπή»

Σήμερα

«Είναι επικίνδυνο να ακούγεται ότι κάποιος μπορεί να προβλέψει ένα τροχαίο»

Η πασίγνωστη σταρ που όταν είδε πως το αμερικανικό σινεμά δεν σεβόταν τις γυναίκες, πήρε τη κατάσταση στα χέρια της

Σήμερα

Πώς ένα μηνιαίο βιβλίο μετατρέπεται σε χολιγουντιακή επιτυχία χάρη στη 90s star

Η μέρα που η Paris Hilton παντρεύτηκε ... για χάρη της τηλεθέασης

Σήμερα

Με πέπλα, δαχτυλίδια και έναν Elvis να τραγουδά στο background

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.