E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ελένη Μενεγάκη: Η φήμη της εγκυμοσύνης που σπάει όλα τα ρεκόρ

Η πηγή της «είδησης» είναι το περιβάλλον του γυναικολόγου της

Ελένη Μενεγάκη: Η φήμη της εγκυμοσύνης που σπάει όλα τα ρεκόρ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/10/2014 | 00:00

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού You, σύμφωνα με το οποίο η Ελένη Μενεγάκη διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει γίνει εδώ και λίγες μέρες πρώτη είδηση σε lifestyle websites και τηλεοπτικές εκπομπές – με εξαίρεση, φυσικά, αυτές του Alpha, καθώς, για παράδειγμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day προσπέρασε το βασικό θέμα του περιοδικού, παίζοντας όμως από το ίδιο τεύχος το χωρισμό της Λάουρα Νάργες. Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που γράφεται πως η Ελένη περιμένει μωρό από τον άντρα της ζωής της, είναι όμως η πρώτη που με τον τρόπο που παρουσιάζεται το ρεπορτάζ μοιάζει πιο αληθοφανές. Ακόμα και η Χριστίνα Πολίτη, παλιά συνεργάτιδά της, έγραψε στο cosmopoliti.com (μία μάλιστα μέρα πριν κυκλοφορήσει το περιοδικό You) πόσο χαρούμενη είναι με τα νέα, επισημαίνοντας πως η είδηση πρέπει να είναι αληθινή, καθώς είναι σωστά διασταυρωμένη.

Κι αυτό γιατί το περιοδικό στο ρεπορτάζ του επικαλείται δήλωση ανθρώπου από το περιβάλλον του γυναικολόγου της παρουσιάστριας, σύμφωνα με τον οποίο «Η Ελένη είναι λίγο αγχωμένη, καθώς δεν περίμενε να μείνει έγκυος αυτή την περίοδο. Συγκεκριμένα, δεν το προσπάθησε καθόλου. Αν και έχει φέρει στον κόσμο τρία υγιέστατα παιδιά, η αγωνία δεν λέει να την αφήσει. Την απασχολούν πολλά θέματα αυτό το διάστημα και μια εγκυμοσύνη στα 45 της χρόνια θεωρεί πως μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση». Το περιοδικό, παραθέτοντας αυτή τη δήλωση, είναι προφανές πως αναλαμβάνει μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Έχει μιλήσει με κάποιον που λέει ξεκάθαρα πως η Ελένη Μενεγάκη περιμένει παιδί, χωρίς να αφήνεται το παραμικρό ερωτηματικό – και χωρίς να δείχνει πως η πηγή ενδέχεται να αμφισβητείται, αφού είναι ιατρική.

Για άλλη μία φορά, τα μίντια ξεκοκαλίζουν αχόρταγα την απήχηση που έχει το φαινόμενο Μενεγάκη στις πωλήσεις στο περίπτερο, στα «κλικ» στο Διαδίκτυο και στις τηλεοπτικές τηλεθεάσεις. Μην ξεχνάμε πως το 2010 η είδηση του χωρισμού της οδήγησε στην έκτακτη έκδοση αφιερωματικών τευχών από τα περιοδικά ΟΚ! και Hello (μάλιστα τότε εκδότης του ΟΚ! ήταν ο κουμπάρος της, Πέτρος Κωστόπουλος, κάτι που διατάραξε τις σχέσεις τους για πολύ καιρό).

Είναι αυταπόδεικτο σχεδόν πως το κοινό διψά να μάθει καθετί που κάνει η Ελένη. Στα websites ακόμα και θέματα που ουσιαστικά πραγματεύονται το γιατί έξυσε το δεξί της αυτί φέρνουν «κλικ». Οπότε η –προβαλλόμενη ως τεκμηριωμένη– είδηση πως περιμένει μωρό, και μάλιστα από τον έρωτα της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο, ήταν λογικό να «πουλήσει» σαν ζεστό ψωμάκι.
Όμως, για μία ακόμα φορά δεν είναι ό,τι πιο δίκαιο για εκείνη. Ακόμα κι αν δεν είναι ένα ακόμα false alarm δημοσίευμα από τα πολλά που έχουν προηγηθεί και η τηλεοπτική σταρ είναι όντως έγκυος, μιλάμε για μια εγκυμοσύνη στον 3ο μήνα (που καμιά γυναίκα δεν συνηθίζει να ανακοινώνει δημόσια), ενώ η πηγή της είδησης είναι –σύμφωνα με το You– άνθρωπος από το περιβάλλον του γυναικολόγου της, ανατρέποντας όλα όσα ισχύουν θεωρητικά για το ιατρικό απόρρητο. Θα μου πεις, υπάρχουν και οι παπαρατσικές φωτογραφίες που την εμφανίζουν με φουσκωμένη κοιλίτσα  – που εκπλήσσουν, αν σκεφτεί κανείς πως την επομένη της έκδοσης του περιοδικού η ίδια (απαντώντας βουβά;) εμφανίστηκε στην εκπομπή της με λευκό, θεόστενο φόρεμα που δεν άφηνε καμία υπόνοια κοιλιάς. Εδώ, βέβαια, κολλάνε ιδανικά τα λόγια της ίδιας της Ελένης σε συνέντευξή της στο πρώτο τεύχος του People, τον Ιούνιο του 2013.

Μιλώντας για τη σχέση της με τα έντυπα σχολίασε πως «Στις εγκυμοσύνες μου είδα στα περιοδικά να μου μεγαλώνουν μέχρι και την κοιλιά, για να εξυπηρετεί τους τίτλους τους. Και ποτέ φυσικά δεν διαμαρτυρήθηκα» – κάτι που επιβεβαίωσε στον αέρα του Πρω1νού στον ΑΝΤ1 και ο ¶ρης Καβατζίκης, ομολογώντας πως πολλές φορές έχουν τονιστεί στο photoshop κοιλίτσες εγκύων, για την ενίσχυση του θέματος. Όσο για τη σχέση της με τους παπαράτσι, η Ελένη στην ίδια συνέντευξη στο People είχε πάρει θέση. «Αυτό το πράγμα με τους φωτογράφους δεν φαίνεται να τελειώνει. Δεν υπάρχει κανένα έλεος απέναντί μου». Ούτε κι αυτή τη φορά φαίνεται να υπάρχει.

Όμως, η «είδηση» παραμένει πρώτο θέμα στα gossip, ίσως γιατί σε όσους θέλουν να δουν αλήθεια σε αυτήν μοιάζει να κουμπώνει με κάποια περιστατικά και αυτό την κάνει και πιο αληθοφανή. Όπως την ξαφνική αδιαθεσία που είχε αναγκάσει την Ελένη να αναβάλει τη γενική πρόβα, αλλά και το γεγονός πως ο Μάκης Παντζόπουλος βρέθηκε στο στούντιο την ημέρα της πρεμιέρας της για να αναχωρήσουν μαζί. Ακόμα και το ενδιαφέρον της Ελένης για το πόσο εύκολο είναι να κανονιστεί ένας γάμος στο εξωτερικό, που εξέφρασε στη συνέντευξή της με τη Βίκυ Καγιά, κολλάει. Μια εγκυμοσύνη για κάποιους εξηγεί ακόμα και το «ξέσπασμα» της συνήθως πολύ ψύχραιμης Ελένης στο twitter, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, σχετικά με το διαχωρισμό των περιουσιακών τους στοιχείων.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα και το άρθρο με τίτλο «Μενεγάκη σε Λάτσιο: “Δεν θα βγάλεις τα παιδιά μας από το σπίτι τους”», η επιθυμία του Γιάννη Λάτσιου να πουληθεί το σπίτι στα Μελίσσια, όπου ζει η παρουσιάστρια και τα τρία παιδιά τους, προκειμένου να πάρει το χρηματικό μερίδιο που του αναλογεί, της είχε δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση. Το μπαράζ των retweets και favorites, που έκανε η Ελένη στα υποστηρικτικά προς εκείνη μηνύματα από followers μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, καταδείκνυε συναισθηματική φόρτιση – αλλά η ορμονική αναστάτωση που φέρνει μια εγκυμοσύνη θα μπορούσε να είναι μια ακόμα καλύτερη εξήγηση. Όπως και να έχουν τα πράγματα, η Ελένη φαίνεται πως μένει πιστή σε αυτό που μας είχε δηλώσει ενάμιση χρόνο πριν: «Κάνω πλέον όλα εκείνα που ποτέ δεν είχα ζήσει. Η ζωή μπορεί να είναι τα πάντα, και αυτό μου το δίδαξε ο σύντροφός μου».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πασίγνωστος σταρ του Hollywood που ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο ... 3 φορές

Πριν 5 ώρες

Πώς ο πιο διάσημος επιζών του Χόλιγουντ γλίτωσε τρεις φορές από βέβαιο θάνατο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έκανα κακό στον εαυτό μου, είπα στην Ιωάννα Τούνη ότι θα πηδήξω από το μπαλκόνι της»

Χτες

«Ήταν μια περίοδος που ήμουν πολύ πιεσμένη, με ανάγκασε να μιλάω με τον πρώην μου, ενώ δεν ήθελα», δήλωσε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Έδιωξαν από συναυλία της Lady Gaga τον άνδρα που είχε ορμήσει πάνω στην Αριάνα Γκράντε

Χτες

Το περιστατικό με την Αριάνα Γκράντε είχε σημειωθεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Wicked: For Good» στη Σιγκαπούρη και στη συνέχεια απελάθηκε από τη χώρα

Πάμελα Αντερσον: Aποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με τον Λίαμ Νίσον

Χτες

Η Πάμελα Αντερσον μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη «ρομαντική της σχέση» με τον Λίαμ Νίσον, ενώ αποκάλυψε το νέο της look

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Εύχομαι κανείς από εσάς να μην πάθει αυτό που έπαθα

Χτες

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής νοσηλεύτηκε με κολικό νεφρού

Δάφνη Καραβοκύρη για Τζένη Μελιτά: «Ήταν άσχημη η συμπεριφορά της»

Χτες

Στη συνεργασία που είχε πριν μερικά χρόνια με την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Κυψέλη» αναφέρθηκε η Δάφνη Καραβοκύρη στη νέα της συνέντευξη

Τούνη: Απαντάει στον Αλεξάνδρου – «Θα έπρεπε να βρεις τρύπα να κρυφτείς μετά τις πράξεις σου»

Χτες

Χείμαρρος κατά του πατέρα του παιδιού της μετά την συνέντευξή του στην Super Κατερίνα

Kylie Jenner και Timothée Chalamet έγιναν memes: To X γελάει με την εμφάνισή τους

Χτες

Το ζευγάρι επέλεξε ένα matchy matchy total orange look

Αννα Βίσση: Τα fake news ότι σταματάει τις εμφανίσεις και η διάψευση

Χτες

Κανονικά θα εμφανιστεί και την επόμενη σεζόν στο Hotel Ermou η ερμηνεύτρια σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το άμεσο περιβάλλον της

Χριστίνα Μπόμπα: «Θέλω να φτιάξω το στήθος μου»

Προχτές

«Αγαπάμε το σώμα μας, αγαπάμε τον εαυτό μας, αλλά η αυτοπεποίθησή μας χτίζεται και από το σώμα μας», πρόσθεσε

Ελένη Φουρέιρα για Αλμπέρτο Μποτία: «Είχαμε χωρίσει περίπου 6 μήνες»

Προχτές

«Δύο μέρες μετά την εξωσωματική έπρεπε να τραγουδήσω, θα έκανα παιδί ακόμα και με παρένθετη μητέρα», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή τραγουδίστρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 1
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.