E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νεόνυμφοι βρέθηκαν νεκροί σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Νεόνυμφοι βρέθηκαν νεκροί σε δωμάτιο ξενοδοχείου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/10/2014 | 00:00

Τραγικό τέλος είχε το ταξίδι δύο νεόνυμφων από την Αγγλία, του James και της Alex Gaskell, ο οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους στην Ινδία, από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τις Αρχές της Ινδίας, φαίνονται τα άψυχα σώματα των δυο νέων στο κρεβάτι τους, το οποίο ήταν γεμάτο με καρτέλες αντικαταθλιπτικών και αγχολυτικών χαπιών.

Το ζευγάρι, που ήταν μαζί 5 χρόνια, είχε αποφασίσει να πραγματοποιήσει πριν καιρό το ταξίδι και έτσι πριν φύγουν παντρεύτηκαν, τον περασμένο Νοέμβριο. Σκοπός του ταξιδιού ήταν να διδάξουν την αγγλική γλώσσα σε ένα πρόγραμμα διδασκαλίας στην Ινδονησία. Και οι δύο νέοι ήταν απόφοιτοι πανεπιστημίων.

Η 24χρονη Alex είχε σπουδάσει Φωτογραφία στο πανεπιστήμιο του Liverpool, ενώ πήρε και πτυχίο Διδασκαλίας Αγγλικών σε ¶τομα ¶λλης Γλώσσας, για να μπορεί να δουλέψει μαζί με τον 27χρονο άντρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έφυγαν αρχές Ιουλίου από την Αγγλία και φαίνεται πως η αγάπη του James για τα χάπια και το αλκοόλ ήταν ολοφάνερη ακόμη και στο Twitter, όπου συνεχώς έκανε σχετικές δημοσιεύσεις. Σύμφωνα με τον Rajesh Gupta, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Maya», όπου έμεναν οι νεόνυμφοι, είχαν κλείσει δωμάτιο για μια νύχτα και θα ενημέρωναν την επόμενη ημέρα για τα σχέδιά τους.

Έτσι, αφού το πρωί της επόμενης ημέρας το ζευγάρι δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα του προσωπικού, κάποιοι υπάλληλοι πήγαν στο δωμάτιό τους, όπου διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένο από μέσα και κάλεσαν την αστυνομία, που τους βρήκε νεκρούς. Η οικογένεια της Alex δήλωσε ότι η κόρη τους δεν είχε καμία σχέση με ουσίες και ότι πήγε στο ταξίδι για να γευτεί την ινδική κουλτούρα και να δουλέψει εκεί. Από την πλευρά του, ο James φαίνεται πως έπασχε από κατάθλιψη και έπαιρνε χάπια και στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γιατρός που έδωσε τις συνταγές για τα αντικαταθλιπτικά και τα αγχολυτικά στον 27χρονο είπε ότι ο James έπαιρνε χάπια για τις διαταραχές του άγχους, που ήταν επικίνδυνο να κόψει απότομα, και έτσι εκείνος τού μείωσε τη δοσολογία. Βρέθηκαν και άδεια μπουκάλια από σιρόπια για βήχα. Μάλιστα, ο James πήρε συνταγή αντιψυχωτικών φαρμάκων με το που έφτασε στην Ινδία.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες, θέλοντας το περιστατικό αυτό να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή, δείχνοντας τι μπορεί να προκαλέσει η χρήση ναρκωτικών.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τραμπ διέκοψε τη διάσκεψη με Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες για να τηλεφωνήσει στον Πούτιν

Πριν 1 ώρα

Ο Τραμπ διέκοψε τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο προκειμένου να συνομιλήσει με τον Πούτιν

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Χτες

Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Χτες

O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Χτες

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Χτες

Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Χτες

Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Χτες

Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Χτες

Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Ανετράπη ιδιωτικό ασθενοφόρο στου Γουδή ‑ Nεκρός ο ασθενής που μετέφερε

Χτες

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο

Αγρια δολοφονία 47χρονης στο Χαλάνδρι ‑ Την σκότωσε στην είσοδο πολυκατοικίας

Χτες

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον 28χρονο δράστη

Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί 2 συμπληρώματα διατροφής

Χτες

Περιέχουν μη εγκεκριμένα συστατικά ή έχουν υποστεί επεξεργασία με ακτινοβολία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.