E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ξανά η Evangelia στον εθνικό τελικό της Eurovision – Η ανακοίνωσή της

Για δεύτερη χρονιά διεκδικεί την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

Ξανά η Evangelia στον εθνικό τελικό της Eurovision – Η ανακοίνωσή της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/10/2025 | 20:24

Η Evangelia είχε λάβει συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision 2025, ωστόσο δεν κατάφερε να κατακτήσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας, καθώς την πρώτη θέση στον εθνικό τελικό έλαβε η Klavdia με το τραγούδι “Αστερομάτα” το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία .

Η καλλιτέχνιδα παρόλο που βγήκε δεύτερη στον εθνικό τελικό με το τραγούδι “Vale” με λίγους μόνο πόντους διαφορά από την Klavdia, δεν το βάζει κάτω, και φέτος επιστρέφει στην πίστα της Eurovision με νέα συμμετοχή και πιο ανανεωμένη από ποτέ, ενώ, αυτή τη φορά πάει για την πρωτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Evangelia στον εθνικό τελικό της Eurovision

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβασε ο λογαριασμών των ειδήσεων της Eurovision στο TikTok, στον οποίο αναρτιούνται όλα όσα αφορούν τον μουσικό διαγωνισμό, φαίνεται η Evangelia η οποία είναι σε ένα από τα ταξίδια της στη Νέα Υόρκη να μιλάει στην κάμερα. Στο βίντεο η τραγουδίστρια ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά: «Έχω νέα, είμαι στην Νέα Υόρκη. Μόλις τελείωσα να ηχογραφώ φωνητικά για ένα τραγούδι που δουλεύουμε με τον Jake όλη την εβδομάδα» ανακοινώνοντας στο κοινό της την συμμετοχή της στον εθνικό τελικό της Eurovision 2026.

Ποιοι μπαίνουν στη λίστα για τη Eurovision

Όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή «Buongiorno», οι εταιρίες Minos EMI, Panik και Sony ετοιμάζουν δυνατές προτάσεις, με 10+1 καλλιτέχνες να δηλώνουν επίσημα ή ανεπίσημα ενδιαφέρον να συμμετάσχουν. Από τη Minos EMI φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει τα ονόματα των Marseaux, Good Job Nicky, Joanne, Ακύλα, Mikay και Claydee, που φέρνουν πιο μοντέρνο και διεθνές ύφος, ιδανικό για τη σκηνή της Eurovision.

Από την Panik Records, το ενδιαφέρον στρέφεται σε Τάνια Μπρεάζου, Zaf, Charis Savva και Rosanna Mailan, ενώ η Sony φαίνεται να ποντάρει στην Αλεξάνδρα Σιετή, ένα νέο όνομα που ήδη συζητιέται έντονα.

Επίσης η Πέννυ Μπαλτατζή φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να δοκιμάσει κάτι τελείως διαφορετικό, με μια πρόταση πιο ιδιαίτερη, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει. Η κατάσταση αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες, καθώς κι άλλοι καλλιτέχνες ετοιμάζονται να καταθέσουν συμμετοχή στον ελληνικό Εθνικό Τελικό, που θα αναδείξει ποιος τελικά θα κρατήσει τη γαλανόλευκη στη Βιέννη.

Από την άλλη για την Κύπρο «παίζουν» πολύ δυνατά τα ονόματα της Josephine, της Κατερίνας Στικούδη, της Antigoni και του Γιώργου Περρή.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ένταση ανάμεσα στην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δεν είμαστε όλοι εγκληματίες!»

Σήμερα

Ένταση ανάμεσα στην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δεν είμαστε όλοι εγκληματίες!»

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν μου αρέσει να ριζώνω, θέλω να μπορώ να κόβω τους κάβους και να φεύγω»

Σήμερα

Όσα αποκάλυψε για το σκάφος του, τη ζωή μακριά από την πόλη και την ανάγκη του για ελευθερία

Ξανά η Evangelia στον εθνικό τελικό της Eurovision – Η ανακοίνωσή της

Σήμερα

Για δεύτερη χρονιά διεκδικεί την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

Κύπρια παρουσιάστρια αποκάλεσε 3 φορές με λάθος όνομα καλεσμένο της ‑ Απίστευτο γέλιο στο πλατό

Σήμερα

Εκείνος τη διόρθωνε χαμογελώντας κάθε φορά, με την ατμόσφαιρα στο στούντιο να παραμένει χαλαρή και κεφάτη

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά στον αέρα: «Ήταν χυδαίο αυτό που έγινε, εγώ ανατρίχιασα σαν μάνα όταν το διάβασα»

Σήμερα

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της ξεκίνησαν σήμερα την εκπομπή “Buongiorno” με το θέμα του μαθητή που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού

Η Κένταλ Τζένερ αλά Νικόλ Κίντμαν: Nτυμένη όπως η ηθοποιός στο «Moulin Rouge»

Σήμερα

Ένα λαμπερό κορμάκι της Νικόλ Κίντμαν δανείστηκε η Κένταλ Τζένερ για το σόου Vogue World

Γρηγόρης Αρναούτογλου για την κατάθλιψη: «Αν άνοιγες την πόρτα του σπιτιού μου και με έβλεπες, θα φώναζες την αστυνομία»

Χτες

Η απόφαση να απομακρυνθεί από την τηλεόραση και το ταξίδι από το σκοτάδι στο φως

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.