ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει μεταβεί η οικονομική αστυνομία συνοδευόμενη από κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών




Σύμφωνα με πληροφορίες θα κατάσχουν το αρχείο των αιτήσεων για το 2025. Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που κάνει η Οικονομική Αστυνομία.
Σύμφωνα με πηγές, σε περίπτωση που ο έλεγχος κρατήσει κάποιες μέρες, ενδεχομένως να καθυστερήσει τις προγραμματισμένες πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ για κάποιο χρονικό διάστημα.
Σε ό,τι αφορά την εξάρθρωση του κυκλώματος παράνομων επιδοτήσεων, ήδη 13 άτομα έχουν κριθεί προφυλακιστέα.
Τη Δευτέρα, τρεις ακόμη κατηγορούμενοι, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Ωστόσο, μεταξύ αυτών, που αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ήταν και ο λογιστής που φέρεται να διαδραμάτισε να είχε κομβικό ρόλο στην υπόθεση.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ