ADVERTISEMENT

Μαρία Αναστασοπούλου για Γιάννη Κολοκυθά: «Ο χωρισμός μας ήταν αδιανόητα εύκολος»

«Ταιριάζουμε πάρα πολύ, είναι βαθιά η σχέση που έχουμε μεταξύ μας», πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Μαρία Αναστασοπούλου για Γιάννη Κολοκυθά: «Ο χωρισμός μας ήταν αδιανόητα εύκολος»
ADVERTISEMENT

Η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day», όπου μίλησε μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία της με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

«Ο χωρισμός μου με τον Γιάννη ήταν αδιανόητα εύκολος, ίσως επειδή ταιριάζουμε πολύ ως άνθρωποι. Η ραδιοφωνική εκπομπή μας “Τα παιδιά της αλλαγής” μετράει 12 χρόνια και αυτό που έχω να πω είναι ότι μετά από τον χωρισμό μας, λυθήκαμε περισσότερο στην εκπομπή», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γνωριστήκαμε όταν εγώ ήμουν στον ΣΚΑΙ και τότε ήρθε ο Γιάννης ως αρχισυντάκτης. Στην αρχή αντιπαθούσαμε ο ένας τον άλλον, αλλά από τότε έχουν περάσει 12 χρόνια. Τη σχέση μου με τον Γιάννη, ως χωρισμένοι πλέον, δεν την κρατάει η εκπομπή μας στο ραδιόφωνο. Και να μην ήταν η εκπομπή, δεν υπήρχε περίπτωση να μην είμαστε ο ένας στην ζωή του άλλου. Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο βαθιά είναι η σχέση που έχουμε μεταξύ μας. Θα χαίρεται πάρα πολύ ο κύριος Κολοκυθάς με αυτή τη συζήτηση που κάνουμε τώρα».

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο