E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Survivor: Οι εκρηκτικές παρουσίες βάζουν φωτιά στον Αγιο Δομίνικο

Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε και οι γυναίκες Survivors δεν θα περάσουν απαρατήρητες

Survivor: Οι εκρηκτικές παρουσίες βάζουν φωτιά στον Αγιο Δομίνικο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/1/2026 | 07:41

Το βράδυ της Κυριακής, στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, το Survivor επέστρεψε με τον Γιώργο Λιανό στο τιμόνι και Αθηναίους-Επαρχιώτες να ρίχνονται στη μάχη της επιβίωσης.

Το ριάλιτι, όπως ήταν αναμενόμενο, γρήγορα έγινε trend στο Χ και απασχόλησε το κοινό, με κάποιες από τις γυναικείες παρουσίες να γίνονται viral.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βασιλική Μουντή, 24 χρονών, είχε τραβήξει τα βλέμματα πριν καν από την πρεμιέρα. 24 ετών, με βασικά χαρακτηριστικά το πείσμα, την ευθύτητα και τον έντονο δυναμισμό, δηλώνει ότι δεν φοβάται τη σύγκρουση. Εργάζεται ως γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια, αναλαμβάνοντας personal training, ενώ η καθημερινότητά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πειθαρχία, τη δύναμη και τα όρια του σώματος.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο βιογραφικό που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, η σχέση της με τον αθλητισμό την έχει μάθει να αντέχει, να μη σταματά και να διατηρεί τον έλεγχο ακόμη και σε συνθήκες πίεσης. Ο ανταγωνισμός δεν της είναι ξένος, ενώ αυτό που θα μπορούσε να τη δυσκολέψει είναι οι άνθρωποι χωρίς ουσία. Η νεαρή, βέβαια, έγινε γνωστή το τελευταίο διάστημα για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος έσπευσε πρόσφατα να δηλώσει ότι έχουν χωρίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία ακόμα Αθηναία, η Μαντίσα Τσότα, αναμένεται να κερδίσει τις αντρικές καρδιές. Ευαίσθητη αλλά δυνατή, ξέρει να παλεύει για όσα της αξίζουν. Κατάγεται από την Αλβανία και μεγάλωσε με τη μητέρα της στην Ελλάδα. Στη ζωή τίποτα δεν της χαρίστηκε. Έχει βιώσει ρατσισμό και αδικία όμως όλα της τα βιώματα την έμαθαν να μην εγκαταλείπει. Σπούδασε Ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο της Χίου. Δηλώνει πως ο αθλητισμός της έσωσε την ψυχή. Ασχολήθηκε με το καράτε ωστόσο στο βόλεϊ ένιωσε πως βρήκε το σπίτι της.

Η Ελισάβετ Σεκερτζή είναι μία δυναμική παρουσία, που ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το διεκδικήσει. Σπούδασε τεχνίτρια νυχιών και διατηρεί δύο κέντρα αισθητικής. Η τριβή με τους ανθρώπους, μέσα από το επάγγελμά της, την έχει μάθει να διαχειρίζεται διαφορετικούς χαρακτήρες και απαιτήσεις. Φροντίζει για την καλή φυσική της κατάσταση κάνοντας προπονήσεις crossfit και όργανα. Η καταγωγή της είναι από την Αρμενία και δηλώνει περήφανη γι’ αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αθηναία Σταυρούλα Ποτήρη διαθέτει έντονη ενσυναίσθηση αλλά και ομαδικότητα, της αρέσει να προσφέρει στους άλλους. Σπουδάζει Κοινοτική Υγεία στο ΠΑΔΑ και εργάζεται ως επισκέπτρια υγείας. Παράλληλα, ασχολείται με τη φωνητική και το θεατρικό εργαστήρι ενώ συχνά συμμετέχει στην οικογενειακή επιχείρηση, ένα grooming pet shop. Μπορεί να είναι ντροπαλή από τη φύση της, ωστόσο δεν επιτρέπει σε αυτό να την κρατά πίσω. Έχει μάθει να πηγαίνει κόντρα στους φόβους της και να διεκδικεί τις ευκαιρίες που της αξίζουν.

Μία από τις γυναίκες που μαγνήτισαν τα βλέμματα είναι και η Ελένη Ζαράγγα, η 30χρονη από την Καρδίτσα. Είναι τίμια, ευθεία και δεν αντέχει την ασέβεια. Έχει μεγαλώσει με αξίες, πειθαρχία και αγώνα και η δύναμή της είναι οι γονείς της, για

εκείνες είναι διατεθειμένη να παλέψει. Είναι δασκάλα ειδικής αγωγής και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το CrossFit, την πεζοπορία και το ποδήλατο. Από την πρώτη στιγμή, πολλοί την χαρακτήρισαν ως τη σωσία της Κατερίνας Δαλάκα και αυτό μόνο θετικό αντίκτυπο θα έχει στην πορεία της στο «Survivor».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζένιφερ Λόρενς στις Χρυσές Σφαίρες: Με σι θρου φόρεμα έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί

Πριν 9 ώρες

Η 35χρονη ηθοποιός ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε δραματική ταινία για την ερμηνεία της στην ταινία «Die My Love»

Survivor: Οι εκρηκτικές παρουσίες βάζουν φωτιά στον Αγιο Δομίνικο

Πριν 9 ώρες

Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε και οι γυναίκες Survivors δεν θα περάσουν απαρατήρητες

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Παραμένει στο νοσοκομείο – «Ο σύντροφός της είναι κλινήρης, δεν μπορεί να την επισκεφτεί»

Χτες

Στο νοσοκομείο παραμένει η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά την αδιαθεσία που ένιωσε πριν λίγες ημέρες

Ιωάννα Τούνη: Στο νοσοκομείο ο γιος της, Πάρης – «Τον παρέλαβα χάλια! Τον πήγα στα επείγοντα»

Χτες

«Είχαμε στείλει προσκλήσεις σε 24 παιδάκια από την τάξη του, θα ήταν ένα πολύ παιδικό πάρτι αλλά προέχει να είναι καλά το μωρό»

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε ‑ «Πρέπει όλοι να προσέχουμε»

Χτες

«Είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά δόξα τω Θεώ», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή τραγουδίστρια

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην TV: Αναλαμβάνει το μεγαλύτερο project καναλιού

Χτες

Οι ανακοινώσεις για την επιστροφή, αλλά και οι λεπτομέρειες της εκπομπής θα ανακοινωθούν τον Μάιο

Eurovision 2026: Ο ελληνικός τελικός θα γίνει στα μέσα Φεβρουαρίου – Όλο το σχέδιο της ΕΡΤ

Χτες

Γιώργος Καπουτζίδης και Μπέττυ Μαγγίρα θα είναι -όπως ψιθυρίζεται - οι λαμπεροί οικοδεσπότες

Θυμάσαι τις Girls Aloud; Δες πώς μοιάζουν και πού βρίσκονται σήμερα!

Χτες

Από τα 00s στα πρωτοσέλιδα: Οι Girls Aloud επιστρέφουν – Τι συνέβη πραγματικά πίσω από τη διάλυση, οι σχέσεις μεταξύ τους και τα μυστικά του reunion που κανείς δεν περίμενε!

Διάσημοι που πέθαναν από σπάνιες ασθένειες – Ιστορίες που έριξαν φως στο άγνωστο

Χτες

Από τον Steve McQueen μέχρι τον Irrfan Khan, αυτοί οι διάσημοι έδωσαν φως σε ασθένειες που ο κόσμος αγνοούσε - μέχρι να γίνουν προσωπική τους μάχη

Love Story: Πώς είναι σήμερα η καλλονή ηθοποιός Ali MacGraw

Χτες

Σίγουρα έχεις δει αυτή την ταινία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.