ADVERTISEMENT

Μαρία Καρυστιανού: «Δεν θα ανεχθώ όποιον στηλιτεύει τον αγώνα μου» – Επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στις εκλογές

Η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023» δηλώνει έτοιμη να παραιτηθεί αν της ζητηθεί, απαντά στις εσωτερικές αντιδράσεις και επιβεβαιώνει τη δημιουργία πολιτικού κινήματος.

Από το NEWSROOM
2' χρόνος ανάγνωσης
Μαρία Καρυστιανού: «Δεν θα ανεχθώ όποιον στηλιτεύει τον αγώνα μου» – Επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στις εκλογές
ADVERTISEMENT

Η Μαρία Καρυστιανού ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί επιθέσεις εις βάρος του αγώνα της, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την πρόθεσή της να προχωρήσει στη δημιουργία πολιτικού κινήματος που θα συμμετάσχει στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Όπως δήλωσε, εφόσον της ζητηθεί, είναι έτοιμη ακόμη και να παραιτηθεί από τον σύλλογο για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

ADVERTISEMENT

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» του ΑΝΤ1, εξέφρασε την έκπληξή της για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πολιτική της πρωτοβουλία σε μερίδα συγγενών θυμάτων και μελών του συλλόγου Τέμπη 2023.

«Ομολογώ ότι εξεπλάγην από αυτά που έχω ακούσει από διάφορους συγγενείς. Βλέπω ξαφνικά κάποιους να μου επιτίθενται και δεν καταλαβαίνω το γιατί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αντιπαράθεση στο εσωτερικό του συλλόγου

Απαντώντας ευθέως στις αιχμές του Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο οποίος την κατηγόρησε για «καπηλεία» του αγώνα και έκανε λόγο για «κρυφό ταμείο» του συλλόγου, η Μαρία Καρυστιανού δήλωσε κατηγορηματικά:

ADVERTISEMENT

«Δεν θα ανεχθώ οποιονδήποτε στηλιτεύει τον αγώνα μου. Αγωνίζομαι εναντίον της διαφθοράς που σκότωσε το παιδί μου».

Παράλληλα, τόνισε πως αν της ζητηθεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο, θα το πράξει, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι παραμένει πιστή στις αξίες και τους στόχους που αυτός πρεσβεύει.

ADVERTISEMENT

Το πολιτικό εγχείρημα και οι αποστάσεις

Αναφερόμενη στο νέο πολιτικό της βήμα, σημείωσε ότι στον σχηματισμό που ετοιμάζει δεν θα συμμετέχουν ενεργοί πολιτικοί, ενώ ευχαρίστησε τον ανεξάρτητο πλέον ευρωβουλευτή Νικόλας Φαραντούρης για τη στήριξή του σε ζητήματα που αφορούν το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών.

Τέλος, σχολιάζοντας τις επικρίσεις του επικοινωνιολόγου Νίκος Καραχάλιος, παραδέχθηκε ότι είχαν συναντηθεί δύο με τρεις φορές, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι ουδέποτε υπήρξε σύμβουλός της.

«Από εμένα δεν θα ακούσετε ύβρεις. Θα δείτε πρόγραμμα και λύσεις», κατέληξε, δίνοντας το στίγμα του πολιτικού της λόγου ενόψει των εξελίξεων.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο