E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θρίλερ με την εξαφάνιση παίκτη του Παναθηναϊκού

Το κύκλωμα και το δόλωμα που του έριξαν

Θρίλερ με την εξαφάνιση παίκτη του Παναθηναϊκού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης παίκτη της ομάδας Μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού.  Ο 24χρονος Ρανσέλ Κρουζ αγνοείται από το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 και μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει κανένα ίχνος ζωής. Πληροφορίες τον θέλουν να έχει πέσει θύμα κυκλώματος που εξέδιδε παράνομες άδειες παραμονής στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, ο 24χρονος από τον Αγιο Δομίνικο, το Σαββάτου 3 Μαΐου 2014  πήγε στο ραντεβού που του έκλεισαν μέλη του κυκλώματος που είχαν αναλάβει αντί γερής αμοιβής, να του βγάλουν άδεια μόνιμης παραμονής στη χώρα μας. Ο νεαρός  προσπαθούσε να τακτοποιήσει τα έγγραφα της άδειας παραμονής του στη χώρα γιατί η προσωρινή σχετική άδεια που είχε, δεν του επέτρεπε να ταξιδέψει σε χώρες της Ευρώπης με την ομάδα του.

Οπως φαίνεται τα μέλη του κυκλώματος γνώριζαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Ρανσέλ Κρουζ και τον προσέγγισαν τάζοντάς του ότι θα τον βοηθούσαν να λύσει το θέμα του. Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή τα μέλη της σπείρας συστήθηκαν στον νεαρό ως δικηγόροι.

Το ραντεβού του Κρουζ με τα μέλη του κυκλώματος είχε δοθεί στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 3 Μαΐου στο Μοναστηράκι. Ο αγνοούμενος, πριν φύγει από το σπίτι του στο Παγκράτι για να συναντήσει τους ανθρώπους με τους οποίους είχε ραντεβού, είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του και ότι θα πήγαινε μαζί τους στη Λαμία για να βρουν κάποιον που τελικά θα έδινε τη λύση στο πρόβλημα του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας
Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εκπομπής του Alpha από τις αστυνομικές έρευνες στα σπίτια των υπόπτων βρέθηκαν πλαστά έγγραφα που αφορούσαν σε άδειες παραμονής άλλων αλλοδαπών, σφραγίδες με εντυπώματα, κινητά τηλέφωνα και πολλά άλλα, ενώ από την άρση απορρήτου του κινητού τηλεφώνου του Ρανσέλ η Αστυνομία εντόπισε τους ανθρώπους με τους οποίους ο αγνοούμενος μίλησε και συναντήθηκε εκείνη την ημέρα στο Μοναστηράκι.

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες, μια εκ των οποίων ήταν γοητευτική Ελληνίδα την οποία το κύκλωμα είχε ρίξει στον Κρουζ ως δόλωμα.  Ωστόσο, όπως φαίνεται,  ο βασικός ύποπτος ακόμη διαφεύγει. Σε βάρος των συλληφθέντων γυναικών τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή κατά συναυτουργία, εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία κατΆ εξακολούθηση, ψευδορκία κ.ά. και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους.

Ο άνθρωπος που παρίστανε τον Κρουζ
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, πρόσωπο από το εξωτερικό ισχυρίστηκε με τηλεφώνημα του στην εκπομπή, ότι εκείνη την ώρα ήταν μαζί με τον Ρανσέλ Κρουζ. Η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε να μιλήσει με τον αγνοούμενο ως ελάχιστη ένδειξη βασιμότητας της πληροφορίας. Τελικά ο φίλος του που βρισκόταν στο στούντιο του μίλησε και διαπίστωσε ότι δεν ήταν ο ίδιος ο Κρουζ. Αποδείχθηκε με απλά λόγια ότι ήταν μια κίνηση αποπροσανατολισμού.

«Τον πλήρωνε συνέχεια για τα έγγραφα του»
Οπως αποκάλυψε φίλος του αγνοούμενου, ο Ρανσέλ προκειμένου να εξασφαλίσει επίσημα έγγραφα παραμονής στη χώρα μέσα σε τρία χρόνια τους είχε δώσει για το σκοπό αυτό, περισσότερα από 12.000 ευρώ στους ανθρώπους αυτούς που είχε εμπιστευτεί καθώς τον είχαν πείσει πως θα τον βοηθήσουν.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάλος στη Λάρισα: Έκανε στριπτίζ σε κοινή θέα

Σήμερα

Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του

Ψάχνουν διάδοχο για την Φον ντερ Λάιεν

Σήμερα

Ο Μητσοτάκης το απέκλεισε

Τροχαίο Βουλή: Τρία χρόνια με αναστολή στον οδηγό του αυτοκινήτου για το θάνατο του Ιάσωνα

Σήμερα

Στον κατηγορούμενο αστυνομικό επιβλήθηκε ποινή 3 ετών με αναστολή

Γιάννης Καλλιάνος: «Θα γίνω ο εφιάλτης τους»

Σήμερα

«Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο»

Μαρουσάκης: Οι περιοχές που θα σημειωθούν βροχές τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Σήμερα

Η πρώτη πρόγνωση για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας μέχρι το Πάσχα από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο με μηχανή

Σήμερα

Ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε με ταχύτητα σε κάδους απορριμμάτων

Ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε ο εισαγγελέας

Χτες

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου

par: 1
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.