ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Έλληνας ο δράστης, Αλβανός το θύμα - Και οι δύο άνδρες ήταν βαρυποινίτες εκτίοντας ποινές για ανθρωποκτονίες

Δολοφονία σημειώθηκε εντός των φυλακές Κορυδαλλού, όταν κρατούμενος αλβανικής καταγωγής δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην τρίτη πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος και υπέκυψε στα τραύματά του.
Το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των σωφρονιστικών αρχών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ως δράστης, Έλληνας κρατούμενος, ο οποίος επιτέθηκε στο θύμα χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο.
Σημειώνεται ότι και οι δύο άνδρες ήταν βαρυποινίτες εκτίοντας ποινές για ανθρωποκτονίες.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ