E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιατρεύτηκε από τον Έμπολα, αλλά δεν μπορεί να κάνει σeξ!

Τα καλά νέα είναι ότι γιατρεύτηκε, αλλά υπάρχουν και «κακά νέα»

Γιατρεύτηκε από τον Έμπολα, αλλά δεν μπορεί να κάνει σeξ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 33χρονος γιατρός Graig Spencer επέστρεψε τον Οκτώβριο στη Νέα Υόρκη από τη Γουινέα, όπου προσέφερε τις υπηρεσίες του στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα», με υψηλό πυρετό, εμετούς και όλα τα συμπτώματα που συνηγορούσαν ότι είχε μολυνθεί από τον θανατηφόρο αιμορραγικό πυρετό Έμπολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 23 Οκτωβρίου ο 33χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο Bellevue Hospital της Νέας Υόρκης σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά μετά από θεραπεία με πειραματικό φάρμακο και με τα αντισώματα της 59χρονης ιεραποστόλου Nancy Writebol, που είχε ασθενήσει από τον Έμπολα και επέζησε, ο νεαρός άντρας άρχισε να συνέρχεται και σήμερα πρόκειται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της Νέας Υόρκης, που εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, ο 33χρονος γιατρός έχει πλήρως αποθεραπευτεί.

Όμως στον 33χρονο απαγορεύεται να κάνει σeξ για τρεις μήνες, αφού ο ιός του Έμπολα παραμένει στο σπέρμα για αυτό το χρονικό διάστημα. Ο Spencer είναι αρραβωνιασμένος με τη Morgan Dixon, η οποία στο πλαίσιο του ελέγχου για Έμπολα, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και τώρα βρίσκεται στο διαμέρισμα που μοιράζεται με τον 33χρονο γιατρό, σε καραντίνα, αφού δεν έχει παρέλθει το χρονικό όριο των 21 ημερών για την ανίχνευση του θανατηφόρου ιού.

Ο γιατρός Robert Glatter δήλωσε για την περίπτωση του 33χρονου ασθενή: «Αυτός που έχει ασθενήσει από Έμπολα αναπτύσσει αντισώματα που δρουν προστατευτικά γι' αυτόν, δεν θα ασθενήσει ξανά από Έμπολα και αν δεν έχει πυρετό ή άλλα συμπτώματα, δεν είναι κίνδυνος για τους συνανθρώπους του. Η μόνη προειδοποίηση αφορά το σeξ. Επειδή ο ιός ζει στο σπέρμα μέχρι και τρεις μήνες, ο Spencer δεν θα πρέπει να έρθει σε σeξουαλική επαφή».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3.000 αγωγές εναντίον διάσημων ανδρών για σeξουαλική επίθεση

Χτες

Στις ΗΠΑ ήδη τίθεται προς συζήτηση η κατάργηση της παραγραφής για σeξουαλικά εγκλήματα

Νεκρά πρόωρα βρέφη σε νοσοκομείο της Γάζας

Χτες

«Οι στρατιώτες απαγόρευαν στους γιατρούς και τις οικογένειες να τα προσεγγίσουν και όταν οι γιατροί μπόρεσαν να μπουν στη ΜΕΘ χθες το βράδυ, βρήκαν τις σορούς τους σε μερική αποσύνθεση» τόνισε γιατρός

Εντάσεις και «ομηρικοί» καβγάδες σε πολυκατοικίες για πετρέλαιο και κοινόχρηστα

Χτες

Τις καταγγελίες για απλήρωτα κοινόχρηστα που πληθαίνουν, πλαισιώνουν οι διαφωνίες για το πετρέλαιο θέρμανσης

Χαμάς: Νεκρό το βρέφος 10 μηνών που ήταν ανάμεσα στους ομήρους

Χτες

Η μητέρα και ο αδελφός του βρέφους, 4 ετών, επίσης σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τη Χαμάς

Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης Έμμας: «Έκανε όπισθεν και την ξαναπάτησε»

Χτες

«Εδώ ένα ζώο χτυπάμε και έχουμε τύψεις. Αυτοί οι άνθρωποι σκότωσαν μία κόρη, μία αδελφή, μία εγγονή, μία φίλη»

Τι είναι το απαγορευμένο Snus που προκάλεσε τις λιποθυμίες μαθητών στο Ηράκλειο

Χτες

Η προμήθειά του γίνεται μέσω ηλεκτρονικών αγορών

Επίθεση Ρίσι Σούνακ κατά Κυριάκου Μητσοτάκη: «Όταν άνθρωποι αναλαμβάνουν δεσμεύσεις πρέπει να τις τηρούν»

Χτες

Επιμένει ο Ρίσι Σούνακ στην τακτική της απρέπειας απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την υπόθεση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Δάνειο από το Βρετανικό μουσείο η Υδρία του Μειδία

Χτες

Μετά από 250 χρόνια επιστρέφει στην Αθήνα

Έκθετος ο Σούνακ: Θύμωσε και τους Βρετανούς

Χτες

«Μικροπρέπεια» η ακύρωση της συνάντησης με Μητσοτάκη

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.