ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η πρώτη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία

Σε σοκ βρίσκεται η ελληνική και η ευρωπαϊκή κοινότητα μετά την τραγική είδηση για το πολύνεκρο τροχαίο στη Ρουμανία, το οποίο είχε ως τραγικό απολογισμό επτά νεκρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ και τρεις τραυματίες που ταξίδευαν στη Γαλλία για την αναμέτρηση με τη Λιόν.
Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ είναι επίσης σε σοκ, έχοντας μια πρώτη αντίδραση, ζητώντας ψυχραιμία και προσοχή σε όσα μεταδίδονται.
«Σας παρακαλώ να υπάρχει ψυχραιμία και να μη μεταδίδονται πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν πανικό... Είμαστε σε επαφές με τις αρχές... Θα ενημερώνεστε για οτιδήποτε έχουμε», ανέφεραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ