ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Σύμφωνα με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο, σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν και οι αυτοκινητιστές ταξί της Θεσσαλονίκης

Σε νέες απεργίες προχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί την επόμενη εβδομάδα ύστερα από την ανάπαυλα των τελευταίων ημερών.
Τη σχετική απόφαση πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) κατά τη συνεδρίασή του την Πέμπτη.
Οι αυτοκινητιστές ταξί θα τραβήξουν χειρόφρενο για δύο μέρες την επόμενη Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου. Σε μήνυμά του ο πρόεδρός του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος κάλεσε σε συγκέντρωση και πορεία τους συναδέλφους του το πρωί της Τρίτης με κατεύθυνση το Μέγαρο Μαξίμου όπου και θα επιδιώξουν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με τον κ. Λυμπερόπουλο, σε 24ωρη απεργία – πιθανότατα την προσεχή Τρίτη – θα προχωρήσουν και οι αυτοκινητιστές ταξί της Θεσσαλονίκης.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ