ADVERTISEMENT

Στίβος: Έμεινε 2ος στο μίτινγκ της Οστράβα ο Τεντόγλου, βίντεο

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους είχε καλύτερο άλμα στα 8.23μ στην Τσεχία αλλά έμεινε πίσω από τον Ματία Φουρλάνι (8.30μ)

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Στίβος: Έμεινε 2ος στο μίτινγκ της Οστράβα ο Τεντόγλου, βίντεο
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο Μίλτος Τεντόγλου ολοκλήρωσε τον αγώνα του στο μίτινγκ της Οστράβα με με καλύτερο άλμα στα 8,23μ., πραγματοποιώντας συνολικά θετική εμφάνιση.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους αναζήτησε ρυθμό στις πρώτες προσπάθειες, στις οποίες δεν βρήκε το ιδανικό πάτημα. Στη συνέχεια, αξιοποιώντας την ταχύτητά του, σημείωσε στην τέταρτη προσπάθεια άλμα στα 8,23μ., επίδοση που αποτέλεσε ρεκόρ μίτινγκ, αν και ο ίδιος δεν έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος.

ADVERTISEMENT

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε αμφίρροπη αναμέτρηση, με τον Σαραμπογιούκοβ και τον Φουρλάνι να φτάνουν τα 8,21 μ. στις τρίτες τους προσπάθειες. Ο Ιταλός άλτης πήρε τελικά την πρώτη θέση με άλμα στα 8,30 μ. στην πέμπτη προσπάθεια. Ο Τεντόγλου δεν ολοκλήρωσε το πέμπτο του άλμα, που μετρήθηκε στα 7,01 μ., και έκλεισε τον αγώνα με άλμα στα 8,06μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε τη δεύτερη θέση, δείχνοντας από νωρίς στη σεζόν πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο επόμενος αγώνας του είναι προγραμματισμένος για τις 11 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι.

Ο αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Βελιγράδι, στις 11 Φεβρουαρίου.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο