E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Αν ονομάσω αγάπη αυτό που ζούσα, έχω εκπαιδεύσει λάθος τα παιδιά μου, ήταν μίσος

Μιλάω μόνο για τη σχέση τη δική μου με εκείνον και τίποτα άλλο, τόνισε η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος δικηγόρου

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Αν ονομάσω αγάπη αυτό που ζούσα, έχω εκπαιδεύσει λάθος τα παιδιά μου, ήταν μίσος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/2/2026 | 14:13

Για τη σχέση της με τον Αλέξη Κούγια μίλησε η Εύη Βατίδου, επισημαίνοντας πως αυτό που ζούσε στο πλευρό του ήταν μίσος. Η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος δικηγόρου ανέφερε επίσης πως αν ονομάσει «αγάπη» όσα περνούσε, θα έχει εκπαιδεύσει λάθος τα παιδιά της.

Το πρώην μοντέλο έδωσε συνέντευξη στον Κώστα Μιναρετζή και απόσπασμα αυτής προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου. Σε αυτό απαντούσε για μία δήλωση που είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες, λέγοντας πως ο Αλέξης Κούγιας δεν την αγάπησε ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Εύη Βατίδου εξήγησε: «Δεν μπορούν οι δημοσιογράφοι να μου αλλάξουν τη δήλωση που έκανα, ότι ο Αλέξης Κούγιας δεν με αγάπησε ποτέ. Είναι προσωπικό βίωμα, δεν έχει σημασία αν κάνει σε κάποιον εντύπωση. Έχει να κάνει σε εσένα τον ίδιο, πώς αισθάνεσαι. Σαν δημοσιογράφος πρέπει να με ρωτήσεις "γιατί το λες αυτό;". Δεν μπορώ να διδάξω στα παιδιά μου ότι αυτό το πράγμα ήταν αγάπη ενός άντρα προς τη γυναίκα του. Μπορώ να διδάξω στα παιδιά μου ότι ο πατέρας αγάπησε τα παιδιά του, αλλά δεν μπορώ να πω στην κόρη μου ότι αυτός ο άνθρωπος με αγάπησε, όπως μου συμπεριφέρθηκε. Είναι λάθος εκπαίδευση για τα παιδιά μου. Αν στην κόρη μου αντίστοιχος άντρας συμπεριφερθεί στη μητέρα των παιδιών του έτσι -μιλάω μόνο για τη σχέση τη δική μου με εκείνον και τίποτα άλλο- και το ονομάσω αγάπη, έχω εκαπιδεύσει λάθος τα παιδιά μου και την κοινωνία. Αυτό δεν είναι αγάπη, είναι μίσος».

Δείτε το βίντεο

Αναλυτικά η δήλωση που είχε κάνει η Εύη Βατίδου

Η δήλωση που είχε κάνει η Εύη Βατίδου έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τον Ιούνιο του 2025. Η ίδια είχε πει: «Δεν ξέρω τι ερωτεύτηκα στον Αλέξη. Όλα. Ήμουν πετυχημένη. Άλλο αυτό που έλεγε ότι αυτός με δημιούργησε. Δεν ίσχυε αυτό το πράγμα. Τον ερωτεύτηκα. Υποτίθεται ότι με ερωτεύτηκε… Δεν ξέρω. Αμφιβάλλω αν με ερωτεύτηκε. Πλέον είμαι σίγουρη ότι δεν με ερωτεύτηκε. Με επέλεξε για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Ήθελε εκείνη την εποχή μια γυναίκα που να του προσφέρει σε όλη του την εικόνα και το κομμάτι της οικογένειας. Και μια άλλη πνοή στη σκληρότητα του χαρακτήρα του. Δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ γιατί με επέλεξε. Μόνο τη νομική ερωτεύτηκε τελικά. Ο έρωτας είναι και κάτι παροδικό. Τώρα αν με ερωτεύτηκε 4 μήνες και πήγαμε και μου έβαλε το δαχτυλίδι… Το δαχτυλίδι δεν υπάρχει πια. Μου το είχε πάρει τότε. Φυσικά και τον αγάπησα και τον ερωτεύτηκα. Του απέδειξα ότι τον αγάπησα, του το είπα και πριν πεθάνει ότι τον αγαπούσα. Τα παιδιά του τα αγάπησε, το λέω και το πιστεύω, εμένα όχι. Θέλετε να μου πείτε ότι με αγαπούσε τόσα χρόνια και έκανε αυτά όλα αυτά που έκανε εναντίον μου; Που από το 20′ και μετά δεν ήταν καλός».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Πριν 5 ώρες

Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Χτες

Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Χτες

Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.

Ο Robbie Williams απέλυσε τον μάνατζέρ του μετά από 14 χρόνια

Χτες

Τέλος στη συνεργασία με τον Μάικλ Λόνι - «Το μουσικό τοπίο αλλάζει γρήγορα», εξήγησε

Εβελίνα Παπούλια: «Το σενάριο του Σ` αγαπώ Μ` αγαπάς ήταν χάλια ‑ Το απορρίψαμε πάρα πολλοί»

Χτες

Στην αγκαλιά του Φάνη: Καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου ήταν η Εβελίνα Παπούλια, το βράδυ της Πέμπτης 12/3 και μίλησε για όλα

NiVo: Το περιστατικό με τη Ζωή Λάσκαρη: «Με περίμενε από τις 22:30 και αποκοιμήθηκε στο μαγαζί»

Χτες

Στην Αγκαλιά του Φάνη: Ο NiVo, κατά κόσμον Νίκος Βουρλιώτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου στον ΣΚΑΙ, το βράδυ της Πέμπτης 12/3

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Το δημοσίευμα ‑ σοκ για το γάμο τους

Χτες

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες που θέλει την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο να αντιμετωπίζουν μια μικρή κρίση στον γάμο τους

Από τον «βασιλιά της R&B» στη φυλακή: Η σκοτεινή ιστορία που κατέστρεψε την καριέρα ενός μουσικού θρύλου

Χτες

Πώς ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της μουσικής βρέθηκε τελικά αντιμέτωπος με ποινή δεκαετιών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.