E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέο πρόγραμμα δρομολογίων από την Aegean Airlines για το 2015

100 προορισμοί εξωτερικού σε 42 χώρες, με 10 νέες χώρες

Νέο πρόγραμμα δρομολογίων από την Aegean Airlines για το 2015
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη συμβολή της ως φορέα ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας επιβεβαίωσε η AEGEAN, με την παρουσίαση του νέου προγράμματος δρομολογίων της εταιρείας για το 2015. Το νέο πρόγραμμα δρομολογίων της AEGEAN παρουσιάστηκε από τη Διοίκηση της εταιρείας στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού, κ. Όλγας Κεφαλογιάννη, του Περιφερειάρχη Κρήτης, κου Σταύρου Αρναουτάκη και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραγωγικών και οικονομικών φορέων της Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα δίκτυο 134 προορισμών, 100 εξωτερικού και 34 εσωτερικού σε 42 χώρες και την Ελλάδα, με 15.000.000 διαθέσιμες θέσεις ,2 εκατομμύρια περισσότερες από το 2014. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται μέσα από έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται πλέον από 56 αεροσκάφη, μετά την πρόσφατη επένδυση σε επιπλέον καινούργια Airbus A320ceos. Η αύξηση των πτήσεων θα είναι εντονότερη το 2015 από την κύρια βάση της Αθήνας και το Ηράκλειο, αλλά θα αφορά και τη δραστηριότητα και από τις άλλες 6 βάσεις της εταιρείας (Ρόδος, Κέρκυρα, Χανιά, Κως, Καλαμάτα & Λάρνακα).

Πιο συγκεκριμένα, στο δίκτυο πτήσεων της AEGΕAN για το 2015 προστίθενται 10 νέες χώρες (Ολλανδία, Μάλτα, Κουβέιτ, Φινλανδία, Σαουδική Αραβία, Εσθονία, Νορβηγία, Ιράν, Αρμενία, Κροατία) και 16 διεθνείς προορισμοί (Ελσίνκι, Τουλούζη, Ντωβίλ, Μετς, Νάπολη, Πίζα, Μάλτα, ¶μστερνταμ, Κουβέιτ, Πάφος, Ριάντ, Ταλίν, Όσλο, Τεχεράνη, Ντουμπρόβνικ, Γερεβάν) ενώ αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός των προορισμών και η συχνότητα των δρομολογίων σε χώρες πηγές τουρισμού όπως Γαλλία, Ιταλία Ελβετία, Αγγλία και Γερμανία.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της Αθήνας, με στόχο το άνοιγμα νέων αγορών σε νέες χώρες και νέες πόλεις σε παραδοσιακές χώρες, αλλά και την επέκταση της τουριστικής περιόδου τόσο της ίδιας της Αθήνας, όσο και των μικρών νησιών, που έχουν ανάγκη την ενίσχυση του κόμβου της Αθήνας για την καλύτερη υποστήριξη της δικής τους ανάπτυξης. Η αποτελεσματικότερη διάχυση της τουριστικής ανάπτυξης σε μικρότερες περιοχές, που ακόμα υστερούν αποτελεί ιδιαίτερο στόχο του 2015. Στο πλαίσιο αυτό, προστίθενται στο δίκτυο της Αθήνας 15 νέοι προορισμοί και 9 νέες χώρες, ενώ συνολικά η AEGEAN θα συνδέει την ελληνική πρωτεύουσα με 91 (61 εξωτερικού, 30 εσωτερικού) προορισμούς για τους οποίους θα διαθέσει 11,5 εκ. θέσεις. Παράλληλα αυξάνονται σημαντικά οι συχνότητες, χωρητικότητα και συνδέσεις σε νησιά όπως η Νάξος, η Μήλος και η Πάρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επισημαίνεται ότι μέσα από το νέο πρόγραμμα ενισχύεται περαιτέρω το δίκτυο της Μέσης Ανατολής και της ευρύτερης Β. Αφρικής και Ανατολής, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά 8 χώρες (Αίγυπτος, Λίβανος, Ιορδανία, Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ιράν).

Συνολικά, οι 15 εκ. προσφερόμενες θέσεις για το 2015 αφορούν κατά 7.7 εκ θέσεις εξωτερικού σε 100 προορισμούς και 7.3 εκ θέσεις εσωτερικού σε 34 προορισμούς. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται ακόμη πληρέστερη εσωτερική κάλυψη, καθώς και η δυναμική στήριξη του εισερχόμενου τουρισμού προς όλες τις Περιφέρειες της χώρας. ¶λλωστε, όπως αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα του 2014, με την υποστήριξη του ενισχυμένου δικτύου, αλλά και των χαμηλότερων ναύλων η εταιρεία παρουσιάζει ισόρροπη ανάπτυξη τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό με τη συνολική της κίνηση να ξεπερνάει για πρώτη φορά στην ιστορία ελληνικής εταιρείας, τα 10 εκ. επιβάτες

Από το Ηράκλειο, όπου πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου, η εταιρεία το 2015 θα πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια σε 44 προορισμούς εξωτερικού σε 21 χώρες συνεχίζοντας έτσι τη συστηματική πολιτική ανάπτυξης και ενίσχυσης της περιοχής. Μάλιστα, κατά την επόμενη χρονιά θα υπάρξει σημαντική αύξηση των τακτικών πτήσεων, ενώ θα διατεθούν 1.95 εκ. θέσεις, 21% περισσότερες από το 2014.
Τέλος, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της AEGEAN «12 μήνες 12 καλά Νέα για Εσάς», σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία θα παρουσιάζει κάθε μήνα του 2015 και ένα νέο προϊόν, μια νέα υπηρεσία. Με τον τρόπο αυτό υποστηρίζεται η στρατηγική δέσμευση της εταιρείας να φέρει ακόμα πιο κοντά τις οικογένειες, τους επαγγελματίες, τους νέους, τους πιστούς της επιβάτες στα ταξίδια που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, o Αντιπρόεδρος της AEGEAN κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, δήλωσε: «Το 2015 αποτελεί χρονιά-ορόσημο για την AEGEAN. Επενδύουμε σε νέο στόλο σε ένα δίκτυο 134 προορισμών και σε προσφορά 15 εκ. θέσεων. Προχωράμε σε ισχυρή ενίσχυση του κόμβου της Αθήνας, αλλά παράλληλα στηρίζουμε και την περιφερειακή ανάπτυξη με αυξημένες πτήσεις από τις περιφερειακές μας βάσεις. Συνεχίζουμε και ενισχύουμε την πολιτική στήριξης των μικρών νησιών που είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα το 2014 για να αναδείξουμε την πολλαπλότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Περισσότερο από όλα όμως ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας στην περαιτέρω διαφοροποίηση και εξέλιξη των υπηρεσιών μας εις όφελος των επιβατών μας. Το νέο πρόγραμμα «12 μήνες, 12 καλά νέα για Εσάς», σηματοδοτεί την ποιοτική μας δέσμευση για το 2015 για καινοτομία, προσφορές και υπηρεσίες. Ο συνδυασμός της ανάπτυξης με την ανταγωνιστικότητα, αλλά και την περαιτέρω εξέλιξη των υπηρεσιών αποτελεί κοινό στοίχημα για την εταιρεία μας και τη χώρα μας.»

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κέρδισε χρόνιας ζωής με τη πιο ωραία κίνηση

Πριν 1 ώρα

Η έρευνα που θα μας φέρει πιο κοντά

Πως να φτιάξεις πίτσα με καρπούζι

Πριν 1 ώρα

Δεν είναι αυτό που ίσως καταλάβατε

Διακοπές στην Κύθνο: Τι να κάνεις και τι να μην κάνεις

Πριν 1 ώρα

Το πανέμορφο Κυκλαδονήσι που ίσως να έχεις σκοπό να πας φέτος διακοπές!

Το φυτό που φέρνει τύχη και βελτίωση των οικονομικών σου

Πριν 1 ώρα

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι ο πλούτος και η ευημερία το ακολουθούν

5 τρικ των διατροφολόγων για να κάνεις πάντα healthy επιλογές

Πριν 1 ώρα

Θέλει τρόπο, τα έχουμε ξαναπει

Αυτό το Instagram προφίλ αναζητά το καλύτερο σουβλάκι της χώρας

Χτες

Πού θα φάμε το καλύτερο ελληνικό «βρώμικο»

Τι πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε φυτά από ανθοκομικές εκθέσεις

Χτες

Όλα τα tips για να αγοράζεις πάντα τα καλύτερα φυτά!

Τα καφέ ‑ εστιατόρια των μουσείων της Αθήνας που αξίζει να επισκεφτείς

Χτες

Τα Μουσεία της Αθήνας εκτός από φάροι του πολιτισμού, μπορεί να είναι και φάροι της γαστρονομίας!

Γιατί τα αυγά είναι ότι πρέπει για πρωινό;

Χτες

Η ιστορία του πρωινού και των αυγών είναι ταυτόσημη

Βασικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν πεις ναι σε μια θέση εργασίας

Χτες

Σκέψου αυτά τα τέσσερα βασικά ζητήματα πριν προχωρήσεις

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.