ADVERTISEMENT

Ο εφιάλτης της Ζιζέλ Πελικό γίνεται σειρά ‑ Ποια διάσημη ηθοποιός θα την υποδυθεί

Best seller μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία της αναδείχθηκε στη Γαλλία η αυτοβιογραφία της 73χρονης Ζιζέλ Πελικό

Newsroom

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
Ο εφιάλτης της Ζιζέλ Πελικό γίνεται σειρά - Ποια διάσημη ηθοποιός θα την υποδυθεί
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Με εντυπωσιακές πωλήσεις, έντονη προβολή και παγκόσμιο ενδιαφέρον, η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό, της γυναίκας που επί 10 χρόνια ο σύζυγός της τη νάρκωνε και καλούσε αγνώστους για να την βιάζουν ενώ εκείνος βιντεοσκοπούσε τις πράξεις, αναμένεται να γίνει σειρά με πρωταγωνίστρια της Μέριλ Στριπ.

ADVERTISEMENT

Best seller μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία της αναδείχθηκε στη Γαλλία η αυτοβιογραφία της 73χρονης Ζιζέλ Πελικό με τίτλο «Et la joie de vivre», που κυκλοφόρησε στις 17 Φεβρουαρίου από τον εκδοτικό οίκο Flammarion. Με περισσότερα από 63.000 αντίτυπα να έχουν πωληθεί την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, κατέκτησε την πρώτη θέση στις λίστες πωλήσεων στη Γαλλία, ενώ έχει ήδη ανατυπωθεί δύο φορές. Το βιβλίο μεταφράστηκε σε 22 γλώσσες και ήδη διατίθεται εκτός Γαλλίας, ενώ στην αγγλική έκδοση φέρει τον τίτλο «A Hymn to Life».

Το προσωπικό της μαρτύριο συγκλόνισε τη διεθνή κοινή γνώμη. Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό Marianne, βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στη δραματική της ιστορία. Μετά το πολύκροτο δικαστήριο για τους βιασμούς στο χωριό Μαζάν – που διεξήχθη από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2024 στην Αβινιόν – η Ζιζέλ Πελικό αναδείχθηκε σε εμβληματική μορφή του αγώνα κατά της σεξουαλικής βίας σε βάρος των γυναικών.

Η δίκη, που καλύφθηκε εκτενώς από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, προκάλεσε έντονη συγκίνηση πέρα από τα γαλλικά σύνορα.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η παραγωγή έχει ήδη επιλέξει την πρωταγωνίστρια.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέριλ Στριπ, που πρωταγωνιθστεί στο «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2», φέρεται να έχει επιλεγεί για να ενσαρκώσει τη Ζιζέλ Πελικό. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την παραγωγή ή τη σκηνοθεσία της σειράς.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Νέα από τα media: τηλεόραση, ραδιόφωνο, τηλεθέαση (AGB/Nielsen) και ψηφιακά μέσα. Όλη η αγορά των ΜΜΕ, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο