E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Επίθεση Λιβιεράτου στον Θάνο Ασκητή με βαρείς χαρακτηρισμούς

Tι είπε ο διάσημος τραγουδιστής

Επίθεση Λιβιεράτου στον Θάνο Ασκητή με βαρείς χαρακτηρισμούς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Mega με Μία» για την κατάθλιψη που πέρασε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εγώ είχα την τύχη αυτό να το περάσω για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Βγήκα γρήγορα μέσα από αυτό το λούκι. Όταν το έπαθα, δεν είχα τη στήριξη κάποιων ανθρώπων δυστυχώς και ίσως γι' αυτό το έπαθα κιόλας. Όμως πολύ γρήγορα βρέθηκαν κοντά μου πολύ καλοί μου φίλοι και με στήριξαν. Αλλά όσο και να σε βοηθήσει ο άλλος, αν δεν θες εσύ ο ίδιος να βγεις, δεν βγαίνεις ποτέ».

Ο τραγουδιστής συνέχισε, λέγοντας: «Θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία δεν είναι αρρώστια. Για μένα είναι προσβολή να λένε ότι όποιοι άνθρωποι περνάνε ψυχολογικά προβλήματα είναι άρρωστοι. Είναι ντροπή να το λένε αυτό γι' αυτούς τους ανθρώπους. Είναι μια ψυχολογική πτώση, που όμως είναι διαχειρίσιμη και μπορείς να βγεις από αυτό τόσο εύκολα, όσο μπήκες. Δεν πρέπει να ντρέπονται, πρέπει να είναι περήφανοι, γιατί είναι μια εμπειρία ζωής, που καλό θα ήταν να την περάσουν όλοι οι άνθρωποι», αναφερόμενος στον Θάνο Ασκητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O γιατρός Θάνος Ασκητής απάντησε στα σχόλια: «Η κατάθλιψη είναι νόσος. Μην πούμε ότι η κατάθλιψη είναι μια ψυχολογική περίοδος της ζωής μας. ¶λλο η θλίψη που μπορεί να περάσουμε ένα φεγγάρι στη ζωή μας, και άλλο η κατάθλιψη. Είναι ασθένεια, έχει πολλές φορές κληρονομικά δρώμενα, έχει βιολογικές διαταραχές στον εγκέφαλο, και θέλει φάρμακα».

Όταν ενημερώθηκε γι' αυτά τα σχόλια ο Λιβιεράτος, έγραψε στο Facebook: «Υπάρχει ένα ζώον που το παίζει επιστήμονας και βγαίνει στην τηλεόραση και λέει απίστευτες π***ριές. Μεταξύ άλλων, είπε ο άσχετος πανίβλακας και προφανώς αγ***τος χρόνια, ότι η κατάθλιψη είναι αρρώστια! Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι η κατάθλιψη δεν είναι αρρώστια και ότι άρρωστος είναι μάλλον αυτός και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι κάτσει σπίτι του και να τον παίζει μέχρι να ξεσπάσει!».

Η παραπάνω ανάρτηση δεν έμεινε για πολύ στην προσωπική σελίδα του Λάμπη Λιβιεράτου και ο τραγουδιστής άλλαξε το status του, γράφοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κατέβασα το προηγούμενο post, επειδή τα σχόλια του δήθεν επιστήμονα που ανέφερα μου μεταφερθήκαν και δεν τα είδα ο ίδιος. Εμμένω όμως στην άποψή μου γι' αυτόν, γιατί πιστεύω (κατά τη γνώμη μου πάντα) ότι λέει γενικότερα μεγάλες π@π@ριές και επιμένω ότι η κατάθλιψη ΔΕΝ είναι αρρώστια, είναι μια ψυχολογική κατάσταση στην οποία μπορεί να μπει ένας άνθρωπος κάτω από πιέσεις ή δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν στο περιβάλλον του ή ακόμα και στην ίδια του τη σκέψη. Αντιμετωπίζεται όμως, και ο καθένας μπορεί να βγει από αυτό αν το θελήσει και ο ΙΔΙΟΣ κάποια στιγμή! Δεν είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ, δεν είναι ΝΤΡΟΠΗ και συνήθως συμβαίνει στα πιο αγνά και ευαίσθητα άτομα. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω... αλλά έτσι γίνεται συνήθως. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ!!! Θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ πολύ!».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πιο ανατρεπτικός Sexiest Man Alive του People είναι σίγουρα ο φετινός κάτοχος του τίτλου

Πριν 5 ώρες

Ένας τίτλος που ξεπερνάει το σεξαπίλ: Η νέα εποχή των ανδρών στο σινεμά και την τηλεόραση

Λοταρία στο Παρίσι κληρώνει… τάφους «δίπλα» στον Τζιμ Μόρισον και τον Όσκαρ Ουάιλντ

Χτες

Οι αιτήσεις για τη λαχειοφόρο αγορά άνοιξαν τη Δευτέρα και θα κλείσουν στις 31 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το Δημαρχείο, με κάθε συμμετέχοντα να υπόκειται σε τέλος εγγραφής 125 ευρώ

Δανάη Μπάρκα: Όταν δεν είχες χρήματα ούτε για τσιγάρα, μου έβαζες μουσική στο σπίτι για να μην ακούω τα κλάματά σου

Χτες

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ευχήθηκε δημόσια στη μητέρα της για τα γενέθλιά της

Τσιμτσιλή – Λιάγκας – Καινούργιου στο πλευρό του Γκλέτσου μετά τις δηλώσεις της Μουτίδου

Χτες

Μετά το επεισόδιο στο Real View οι παρουσιαστές πήραν θέση για τα σχόλια της Μουτίδου και τη φράση που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων

Σμαράγδα Καρύδη: «Ο μπαμπάς μου τα τελευταία χρόνια πριν φύγει, ταλαιπωρήθηκε αρκετά»

Χτες

Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της, για τη γνωριμία των γονιών της και για την προσωπική της ζωή πριν τον Θοδωρή Αθερίδη

Καρβέλας: «Κάθε φορά που τον ακούω να τραγουδάει με πιάνουν τα γέλια, πιο χάλια φωνή δεν υπάρχει»

Χτες

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη

Χαρά Παππά: «Ο κορονοϊός προσέβαλε το νευρικό μου σύστημα, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι»

Χτες

Το γνωστό μοντέλο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη

Ο Μπραντ Πιτ «ξαναχτυπά» την Αντζελίνα Τζολί – Το email του 2023 και η μήνυση 35 εκατ. δολαρίων

Χτες

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι

Ιωάννα Μαλέσκου: «Η πρώτη χρονιά που δίδαξα ως δασκάλα ήταν στα Βορίζια»

Χτες

Η Ιωάννα Μαλέσκου θυμήθηκε τα χρόνια που εργάστηκε ως δασκάλα στα Βορίζια του Ηρακλείου, που σήμερα βρίσκονται στο επίκεντρο μιας φονικής βεντέτας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.