ADVERTISEMENT

Μεθυσμένος έτρεχε με 151 χλμ/ώρα στα Καλύβια: Δεν είχε δίπλωμα, έβρισε τους αστυνομικούς

Οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Μεθυσμένος έτρεχε με 151 χλμ/ώρα στα Καλύβια: Δεν είχε δίπλωμα, έβρισε τους αστυνομικούς
ADVERTISEMENT

Αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου έναν 42χρονο οδηγό, που κατηγορείται ότι μεθυσμένος έτρεχε με 151 χλμ/ώρα στα Καλύβια.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 42χρονος κινούνταν με 151 χλμ/ώρα, αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 80 χλμ/ώρα, υπερβαίνοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας κατά 71 χλμ/ώρα ενώ κατά τον έλεγχο με αλκοολόμετρο διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ με ένδειξη 0,63 mg/l.

ADVERTISEMENT

Επιπρόσθετα, κατά την ακινητοποίησή του, ο 42χρονος απείλησε και εξύβρισε τους αστυνομικούς, ενώ δεν κατείχε ισχύουσα άδεια ικανότητας οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απειλή και εξύβριση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο