E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χάρης Ρώμας: «Σκηνοθέτης βγαίνει σαν ιερή αγελάδα και ό,τι τσιτάτο πει είναι ξαφνικά θέσφατο»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 9/3, όπου μίλησε για όλους και για όλα

Χάρης Ρώμας: «Σκηνοθέτης βγαίνει σαν ιερή αγελάδα και ό,τι τσιτάτο πει είναι ξαφνικά θέσφατο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/3/2026 | 10:48

Αναφέρθηκε στο θέατρο, στην προσωπική του ζωή, ενώ πέταξε τα «καρφιά» του σε γνωστό σκηνοθέτη που βγαίνει στην τηλεόραση και σχολιάζει κοινωνικά και πολιτικά θέματα.

«Τα social media είναι βόθρος. Ο καθένας βγαίνει και το απωθημένο του το εκφράζει με έναν τρόπο που αγγίζει τη χυδαιότητα. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει βία στα σχολεία ή γιατί οι γυναικοκτονίες είναι περισσότερες», ξεκίνησε να λέει έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Μη με πεις φασίστα γιατί θέλω να αποτυπώσω μια άλλη άποψη», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και θέλησε να πετάξει τα «καρφιά» του σε γνωστό σκηνοθέτη και τα λόγια του σίγουρα θα συζητηθούν. «Βλέπω σκηνοθέτη που βγαίνει σαν ιερή αγελάδα – είναι και πλούσιος πολύ και καλός σκηνοθέτης – και ό,τι τσιτάτο πει είναι ξαφνικά θέσφατο. Τα τσιτάτα τι είναι; Απλοϊκά του τύπου “οι 300 της Βουλής θα έπρεπε να ντρέπονται όχι αυτοί που γράφουν τα ονόματα των θανόντων απέξω”. Τι θα πει οι 300 της Βουλής θα έπρεπε να ντρέπονται; Είναι η παρωδία του “μα καεί, να καεί το μπιπ της Βουλής”. Είναι δηλαδή το απαξιώνω τους πάντες», είπε ο Χάρης Ρώμας.

«Καλά κάνει ο άνθρωπος και το κάνει. Με τέτοιους είδους αφορισμού που και στην αντίστοιχη θέση της δικής σου που η παρουσιάστρια πέφτει στον καναπέ και λέει “τι καταπληκτικό είναι αυτό που άκουσα;”. Ότι αφορίζουμε και τους 300; Μα αυτό είναι μια μεγάλη ευκολία που γράφεται από κάθε χυδαίο που γράφεται στα scial media. Αυτό είναι το πιο εύκολό πράγμα που σκέφτεται ο άλλος. Πήγαινε κάνε εσύ αυτή τη δουλειά. Το λέει με τέτοια οργή που είναι κόλπο επειδή πουλάει. Δεν μπορείς να αφορίζεις τον άλλον με αυτό τον τρόπο», συμπλήρωσε.

«Με έφερε ένας οδηγός που είπε ότι συμφωνεί με τις απόψεις μου και βλέπει ότι και η αγορά κινείται και με συγχωρείς που θα το πω εδώ, μπορεί να μην πιάνει, όχι ότι υπάρχει πλούτος αλλά ότι κινείται η αγορά και μου λέει εγώ “θέλω να το λέω”. Ο οδηγός, θα τον δεις εδώ είναι και του λέω “να το λέτε”. Μην φοβάστε ότι θα σας βρίσουν. Δεν υπήρχαν πάντα δυσκολίες; Δεν θα υπάρχουν και στο μέλλον;», αποκάλυψε επίσης ο Χάρης Ρώμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προσωπική του ζωή

«Προσπαθώ να διατηρήσω το σώμα μου σε συγκεκριμένα κιλά. Προσέχω την διατροφή μου. Δεν πίνω και δεν καπνίζω παρόλο που το έκανε στο παρελθόν κατά κόρον. Είδα τον πατέρα μου σε όνειρό μου που πέθανε στεφανιαία και το έκοψα», απάντησε σε ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχετικά με το τι κάνει με τον εαυτό του.

Ενώ σε ερώτηση αν είναι ερωτευμένος, αποκάλυψε: «Είμαι ερωτευμένος. Είναι εκτός χώρου δεν θα τον έλεγα πολύ καιρό. ίσως για αυτό να μου φαίνονται όλα τα πράγματα ρόδινα. Επειδή είμαι μεγάλος πια, ψάχνω την απόλυτη αγάπη και αφοσίωση και το κάνω. Αυτή τη στιγμή όταν περνάς του πρώτους μήνες είναι όλα ρόδινα, πετάς στα σύννεφα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

Πριν 3 ώρες

Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Πριν 3 ώρες

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

Χτες

Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Χτες

Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

Χτες

Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

Χτες

«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Χτες

Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

Χτες

«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

Χτες

Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.