E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Gio Kay: «Ξενερώνω με τη φάση σου», είπε στον Σταμάτη Φασουλή ‑ Αντέδρασε η Καίτη Γαρμπή

Η διαφωνία προκλήθηκε τη στιγμή που ο Σταμάτης Φασουλής ξεκίνησε την κριτική του, διατυπώνοντας αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση του Gio Kay

Gio Kay: «Ξενερώνω με τη φάση σου», είπε στον Σταμάτη Φασουλή ‑ Αντέδρασε η Καίτη Γαρμπή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/3/2026 | 11:10

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Gio Kay με την κριτική του Σταμάτη Φασουλή στο «J2US», αναφέροντας ότι εισπράττει αρνητική ενέργεια από τα σχόλιά του και πως ενοχλείται.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21 Μαρτίου, ο διαγωνιζόμενος ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την coach του, Αγγελική Ηλιάδη, ερμηνεύοντας το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή και του Mente Fuerte, «Πανσέληνος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαφωνία προκλήθηκε τη στιγμή που ο Σταμάτης Φασουλής ξεκίνησε την κριτική του, διατυπώνοντας αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση του Gio Kay και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την ερμηνεία, λέγοντας πως δεν έκανε ραπ: «Δεν ήταν ραπ αυτό, ήταν ραπάρισμα». Ο διαγωνιζόμενος αντέδρασε άμεσα, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του, και λίγο αργότερα απάντησε σε έντονο ύφος: «Δεν μπορείς να μου πεις εμένα τι είναι ραπ, γιατί ασχολούμαι με αυτό χρόνια. Εγώ έρχομαι εδώ και κάθε εβδομάδα ξενερώνω με τη φάση σου. Μου δίνεις πολύ κακή ενέργεια».

Δείτε το βίντεο

Σε συνέχεια, ο Σταμάτης Φασουλής δήλωσε: «Καμία καλοσύνη δεν έχω, ούτε μίσος. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και εάν δεν σου αρέσω, μπορώ να μην παρευρίσκομαι στο δικό σου τραγούδι, για να μην σε ξενερώνω. Μπορεί να φταίω εγώ που το λες τόσο άσχημα».

Από τη μεριά της, η Καίτη Γαρμπή αντέδρασε αφού πήρε τον λόγο, στηρίζοντας τον Σταμάτη Φασουλή και υπογραμμίζοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο του απευθύνθηκε ο διαγωνιζόμενος ήταν ασεβής. Όπως ανέφερε: «Συνεχίζω να θυμώνω που αυτό το παλικάρι δεν μας σέβεται. Είπε το κομμάτι με σκυφτό κεφάλι και γυρνούσε πίσω από την Αγγελική με το κεφάλι κάτω. Ξέρουμε τι είναι το ραπ, είμαστε καλλιτέχνες. Το παιδί δεν κούνησε τη σκηνή. Ξέρουμε πώς τραγουδάνε οι ράπερ, κουνάνε το σύμπαν. Δεν τραγούδησες έτσι αγόρι μου. Έχω σπαστεί πάρα πολύ και δεν παίρνει κανείς θέση, Αγγελική γιατί δεν παίρνεις θέση;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ερμηνεία του Gio Kay

Η Αγγελική Ηλιάδη πήρε στη συνέχεια τον λόγο, κρατώντας μία πιο ουδέτερη στάση, σχολιάζοντας: «Εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ με αυτό που γίνεται. Καταλαβαίνω αυτά που λέτε, απλά ο Gio στενοχωριέται, δεν είναι ότι δεν σας σέβεται. Πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να ακούει πολύ προσεκτικά αυτά που του λέτε και να δουλεύει περισσότερο. Θέλει πιο πολύ δύναμη και νεύρο το ραπ».

Η Βίκυ Σταυροπούλου εξήγησε ότι το σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή δεν ήταν κακοπροέραιτο: «Επειδή σου είπε κάτι ο Σταμάτης, δεν σημαίνει ότι στο είπε με κακή ενέργεια. Όλοι να γουστάρουμε θέλουμε». Σε εκείνο το σημείο, ο παρουσιαστής του προγράμματος, Νίκος Κοκλώνης διέκοψε, υπογραμμίζοντας ότι ο Σταμάτης Φασουλής «είναι η ιστορία του ελληνικού θεάτρου» με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να απαντάει: «Παιδιά μην με υπερασπίζεστε, δεν μου άρεσε, τι να κάνουμε; Ο άνθρωπος μπορεί να λέει ό,τι θέλει και αισθάνεται. Εδώ δεν υπάρχει σεβασμός, υπάρχει δουλειά, επάγγελμα και παιχνίδι».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

Πριν 4 ώρες

Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Πριν 4 ώρες

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

Χτες

Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Χτες

Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

Χτες

Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

Χτες

«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Χτες

Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

Χτες

«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

Χτες

Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.