ADVERTISEMENT

Δίκη για τα Τέμπη: Απομακρύνθηκε ο Ρούτσι μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Του ασκήθηκε βία από έξι αστυνομικούς», καταγγέλλει η δικηγόρος του, Ζωή Κωνσταντοπούλου

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Δίκη για τα Τέμπη: Απομακρύνθηκε ο Ρούτσι μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ADVERTISEMENT

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο Πάνος Ρούτσι, καθώς μεταφέρθηκε εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το συγκρότημα «Γαιόπολις», όπου συνεχίζεται η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ο Πάνος Ρούτσι είχε λιποθυμικό επεισόδιο και απομακρύνθηκε από το χώρο του δικαστηρίου. Έπειτα βρέθηκε στο νοσοκομείο για να παρακολουθεί από γιατρούς και λίγο μετά τις 14:30, πήρε εξιτήριο. Πληροφορίες λένε πως ανέφερε υψηλή πίεση.

ADVERTISEMENT

«Του ασκήθηκε βία», καταγγέλλει η Κωνσταντοπούλου

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η δικηγόρος του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά του κ. Ρούτσι ασκήθηκε βία από έξι αστυνομικούς.

«Είναι αδιανόητο. Λυπάμαι πάρα πολύ, με βλέπετε ταραγμένη, γιατί ασκήθηκε βία και εναντίον μου αλλά και εναντίον γονέων. Εμποδίστηκε η Μιρέλα Ρούτσι από το να με προσεγγίσει μέσα στην αίθουσα, ενώ και εγώ εμποδίστηκα, με εντολή της έδρας, να προσεγγίσω τη γυναίκα που εκπροσωπώ, την κυρία Ρούτσι. Ασκήθηκε βία στον Πάνο Ρούτσι από έξι αστυνομικούς, οι οποίοι χειροδίκησαν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ADVERTISEMENT

«Είχε λιποθυμικό επεισόδιο, δεν φέρει τραύματα»

Από την πλευρά του, όπως προαναφέρθηκε, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, δήλωσε ότι ο κ. Ρούτσι διακομίστηκε το πρωί από τα δικαστήρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, έπειτα από αναφερόμενο λιποθυμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ασθενής δεν φέρει τραύματα και παρακολουθείται στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας από καρδιολόγους του νοσοκομείου.

«Περαστικά. Να αποδοθεί δικαιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακός.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο