ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Μεγάλη Εβδομάδα με υψηλές θερμοκρασίες

Για λίγα μόνο 24ωρα φαίνεται πως θα συνεχιστεί η αστάθεια στον καιρό μετά τη φονική κακοκαιρία Erminio που έπληξε τη χώρα τα τελευταία 24ωρα.
Ο καιρός θα παρουσιάσει ένα τελευταίο κύμα αστάθειας, με βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται το Σαββατοκύριακο σε αρκετές περιοχές της χώρας ωστόσο από τη Μεγάλη Δευτέρα η εικόνα αλλάζει και ο καιρός γίνεται ανοιξιάτικος.
Μεγάλη Εβδομάδα με υψηλές θερμοκρασίες
Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, η θερμοκρασία μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα κινηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας ακόμη και τους 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Παράλληλα, σημειώνει ότι το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ενδέχεται να εμφανιστεί κάποια μικρή αστάθεια, χωρίς όμως κάτι που να προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ