E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι εξομολογήθηκε η Angelina Jolie για τον γάμο της με τον Brad Pitt

«Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, αλλά το ξεπεράσαμε»

Τι εξομολογήθηκε η Angelina Jolie για τον γάμο της με τον Brad Pitt
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί πριν από μερικές μέρες να έκαναν τον γύρο του κόσμου φωτογραφίες τους στις οποίες φαίνονται να μαλώνουν σε μπαλκόνι ξενοδοχείου όπου διέμεναν στο Σίδνεϊ, με εκείνη να ανάβει ακόμα και τσιγάρο από την ταραχή της, όπως μεταδίδουν τα ξένα Μέσα, ωστόσο η Angelina Jolie σε πρόσφατη συνέντευξή της θέλησε να δώσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα του γάμου της με τον Brad Pitt.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε για το πώς είναι να συνεργάζεται με τον γόη σύζυγό της στην ταινία «By The Sea», που σκηνοθέτησε η ίδια, λέγοντας ότι μπορεί να υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά πλέον η σχέση τους «είναι πιο δυνατή».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός-σκηνοθέτης μίλησε για την εμπειρία της στα γυρίσματα της ταινίας, που πραγματεύεται το δράμα μιας σχέσης, μιας και το ζευγάρι των πρωταγωνιστών προσπαθεί να σώσει τον γάμο του κάνοντας ένα τελευταίο ταξίδι στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν κάπως άβολο, αλλά το έχουμε ήδη γυρίσει, το ξεπεράσαμε και είμαστε πιο δυνατοί», δήλωσε η 39χρονη ηθοποιός στον Jon Snow και το Channel 4 News. «Ήταν πολύ δύσκολο, οπότε για οποιονδήποτε ηθοποιό θα ήταν βαριά και δραματική εργασία», συνέχισε.

Η ταινία, που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από την Jolie, διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και επικεντρώνεται στη Vanessa, μια πρώην χορεύτρια, και τον σύζυγό της, Roland, έναν Αμερικανό συγγραφέα, καθώς ταξιδεύουν μαζί.

Αν και αρχικά το ζευγάρι δείχνει να βρίσκεται σε απόσταση, όταν βρίσκονται σε μια ήσυχη, παραθαλάσσια πόλη αρχίζουν να έρχονται κοντά με τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε αγαπημένοι φίλοι που αγαπιούνται και υποστηρίζει ο ένας τον άλλο», είπε η Angelina για τη συνεργασία της με τον σύζυγό της. Και συνέχισε: «Θέλει να με βοηθήσει να σκηνοθετώ με τον τρόπο που πρέπει να σκηνοθετώ. Και εγώ θέλω να τον σκηνοθετήσω, για να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό και να τον προστατέψω ως ηθοποιό».

«Δεν θα μπορούσε να πιέσουμε ο ένας τον άλλο στη σωστή κατεύθυνση με κάποιον άλλο τρόπο, και το κάναμε, αλλά ήταν για καλό σκοπό», συμπλήρωσε.

Να θυμίσουμε, ότι ο Brad και η Angelina παντρεύτηκαν το καλοκαίρι στη Γαλλία, μετά από σχεδόν δέκα χρόνια σχέσης, η οποία ξεκίνησε λίγο αφότου εκείνος είχε χωρίσει από την Jennifer Aniston.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Σήμερα

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Σήμερα

Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Η Φαίη Ξυλά πόζαρε με μαγιό στη θάλασσα, δείτε φωτογραφία

Σήμερα

Η ηθοποιός ανέβασε μία εικόνα με καλοκαιρινή διάθεση

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Σήμερα

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Χτες

Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Χτες

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Χτες

Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Χτες

Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Χτες

Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Χτες

«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.