ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες του Ντόναλντ Τραμπ με τον Πρόεδρο του Λιβάνου Ζοσεφ Αούν και τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπεντζαμιν Νετανιάχου, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν στην εκεχειρία 10 ημερών, προκειμένου να επιτύχουν την ειρήνη

Ο Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε με ανάρτησή του ότι Ισραήλ και Λίβανος συμφώνησαν να προχωρήσουν σε εκεχειρία διάρκειας δέκα ημερών, η οποία θα τεθεί από σήμερα. Όπως αναφέρει, μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο του Λιβάνου Ζοσεφ Αούν και τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπεντζαμιν Νετανιάχου, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν στην εκεχειρία 10 ημερών, προκειμένου να επιτύχουν την ειρήνη.
Έγραψε συγκεκριμένα:
«Μόλις είχα εξαιρετικές συνομιλίες με τον ιδιαίτερα σεβαστό Πρόεδρο του Λιβάνου, Τζόζεφ Αούν, και τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπίμπι Νετανιάχου. Αυτοί οι δύο Ηγέτες συμφώνησαν ότι προκειμένου να επιτευχθεί ΕΙΡΗΝΗ μεταξύ των Χωρών τους, θα ξεκινήσουν επίσημα μια 10ήμερη ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ στις 5 Μ.Μ. EST. Την Τρίτη, οι δύο Χώρες συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια εδώ στην Ουάσιγκτον, Π.Κ., με τον Σπουδαίο Υπουργό Εξωτερικών μας, Μάρκο Ρούμπιο.
Έδωσα οδηγίες στον Αντιπρόεδρο JD Vance και στον Υπουργό Εξωτερικών Ρούμπιο, μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Νταν «Ρέιζιν» Κέιν, να συνεργαστούν με το Ισραήλ και τον Λίβανο για την επίτευξη μιας Διαρκούς ΕΙΡΗΝΗΣ. Ήταν τιμή μου να επιλύσω 9 Πολέμους σε όλο τον Κόσμο, και αυτός θα είναι ο 10ος μου, οπότε ας ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ! Πρόεδρος ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΖ. ΤΡΑΜΠ»
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ