ADVERTISEMENT

Κεφαλονιά: Για 77 λεπτά πάλευε η Μυρτώ να μείνει στη ζωή

Συγκλονίζει η περιγραφή του διασώστη

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Κεφαλονιά: Για 77 λεπτά πάλευε η Μυρτώ να μείνει στη ζωή
ADVERTISEMENT

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία με την Μυρτώ στην Κεφαλονιά. Η 19χρονη πάλευε για περίπου 77 λεπτά να κρατηθεί στη ζωή!

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Το ασθενοφόρο παρέλαβε την Μυρτώ στις 04:35, ενώ στο ενημερωτικό σημείωμα του νοσοκομείου στον ιατροδικαστή η ώρα θανάτου καταγράφηκε στις 05:48. Ο διασώστης του ΕΚΑΒ συγκλόνισε με την περιγραφή του. Όπως είπε:

ADVERTISEMENT

«Στις 04:31 μας διαβίβασε το κέντρο να μεταβούμε στο κέντρο του Αργοστολίου για μια κοπέλα που βρισκόταν στο οδόστρωμα. Στις 04:35 φτάσαμε στο σημείο. Τη βρήκαμε ξαπλωμένη σε ύπτια θέση πάνω σε τοιχίο. Δύο άτομα ήταν μαζί της και ανέφεραν ότι την είχαν εντοπίσει νωρίτερα στο οδόστρωμα και ότι δεν τη γνώριζαν».

Ανέφερε ακόμη ότι η κοπέλα ανέπνεε με μεγάλη δυσκολία, είχε μυδρίαση και πολύ χαμηλό κορεσμό οξυγόνου. 

Ενώ συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στη 19χρονη από την Κεφαλονιά, οι τρεις κατηγορούμενοι κάνουν την ευθύνη «μπαλάκι» ο ένας στον άλλον και τελικά τα φορτώνουν όλα στην Μυρτώ.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο