E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

«Δεν ανησύχησα ούτε μία φορά πως θα μιλούσε κάποιος από τους συνεργάτες μου στον Τύπο»

Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/12/2014 | 00:00

Η Ελένη Μενεγάκη, ενάμιση σχεδόν χρόνο μετά την τελευταία της συνέντευξη, μίλησε για όλους και για όλα –το τέλος του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο, τον έρωτα με τον Μάκη Παντζόπουλο και την εγκυμοσύνη της– στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την Κάλια Καστάνη, για το περιοδικό «Γυναίκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το τέλος του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο και τον έρωτα με τον Μάκη Παντζόπουλο: «Αν μη τι άλλο, (ο κόσμος) ξέρει πως δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ο γάμος μου είχε προβλήματα. Τελείωσε. Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη, γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούργια δεδομένα».

Για την εγκυμοσύνη της και την εμπιστοσύνη που έχει στους συνεργάτες της: «Να σου πω κάτι παράξενο; Δεν ανησύχησα ούτε μια φορά φέτος πως θα μπορούσε κάποιος, ο οποιοσδήποτε, δημοσιογράφος, ηχολήπτης, καμεραμάν, να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει στον Τύπο για το προσωπικό μου θέμα. Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Ποτέ. Είμαι σίγουρη για τους δικούς μου ανθρώπους. Και αυτό δεν το κατέκτησα εύκολα, έζησα και δυσκολίες και απογοητεύσεις και προδοσίες. Αλλά έτσι είναι, πρέπει να εμπιστευτείς, να δώσεις, αν θες να πάρεις».

Για τις δυσκολίες που περνάει το τελευταίο διάστημα: «Έχω πάντα μια βάση, στον χαρακτήρα μου, στον τρόπο που κινούμαι και φέρομαι. Αλλά έχω προσαρμοστεί στα καινούργια πράγματα που μου έφερε η ζωή, τα καλά και τα κακά, μαθαίνοντας να προχωρώ με νέα στοιχεία στον χαρακτήρα μου. Μάλλον με αυτά οπλίζομαι για να αντιμετωπίζω τη συνεχή αναταραχή στην οποία βρίσκομαι τον τελευταίο χρόνο. Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος πως επειδή διασκεδάζω στην εκπομπή, όλα είναι ρόδινα στη ζωή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τις δύσκολες αποφάσεις και για τις συνέπειές τους: «Και στα δύο κομμάτια της ζωής μου (σ.σ.: επαγγελματικά και προσωπικά) έχω πάρει επώδυνες αποφάσεις και σε κανέναν τομέα δεν ήταν αποφάσεις του ενός λεπτού. Με απασχολούσαν πολύ και για μεγάλα διαστήματα: για έναν χρόνο, δύο, μπορεί και παραπάνω. Δεν μπορώ να πάρω εύκολα μια απόφαση, αλλά αν την πάρω, την υποστηρίζω με νύχια και με δόντια [...] Ναι, πλήρωσα το τίμημα. Και ήταν μεγάλο – τι φαντάζεσαι, πως δεν τρελαίνομαι κι εγώ ώρες ώρες, όταν πάω οπουδήποτε και βλέπω 5-6 φωτογράφους στο κατόπι μου; Αλλά έτσι ήταν και έτσι κύλησε η ζωή μου μέχρι σήμερα. Κι έπειτα, αυτό που κέρδισα ήταν επίσης μεγάλο. Σπουδαίο και βαρύ».

Για το τι θεωρεί η ίδια οικογένεια: «Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη, που προσφέρουν ευτυχία και στήριγμα ο ένας στον άλλον. Το πιο δυνατό πράγμα μας. Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει τα παραπάνω. Σε σχέση με παλιότερα, η ιδέα που έχω για την οικογένεια έχει σαφώς δυναμώσει, έχει γίνει πιο συνειδητή. Γιατί έχω πιο αντιληφθεί ποια είναι τα σημεία που δεν σε κάνουν οικογένεια... Κι αυτά δεν τα καταλαβαίνεις πάντα όταν είσαι μέσα».

Πηγή: peoplegreece.com

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Χτες

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Χτες

Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Χτες

Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Χτες

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Προχτές

Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Προχτές

Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Προχτές

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Προχτές

Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Προχτές

Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Προχτές

Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.