Τη χαστούκισε on camera γιατί φορούσε εξώπλατο!
Κατάσταση εκτός ελέγχου
H Gauahar Khan, σταρ του Bollywood, δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος τη χαστούκισε την ώρα που αυτή παρουσίαζε έναν μουσικό διαγωνισμό.
Ο λόγος της επίθεσης ήταν το προκλητικό φόρεμά της, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες, που μετέδιδαν ζωντανά στην τηλεόραση το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος άνδρας σηκώθηκε από τη θέση που είχε στο κοινό και επιτέθηκε στην παρουσιάστρια-μοντέλο, φωνάζοντάς της πως μια τέτοια εμφάνιση δεν ταιριάζει σε μουσουλμάνες και ότι εκείνη θα πρέπει να ντρέπεται που κυκλοφορεί σχεδόν yυμvή.
Όπως ήταν φυσικό, η γυναίκα ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ μέλη της παραγωγής έσπευσαν κοντά της και ο δράστης συνελήφθη.
Πάντως, αυτό το περιστατικό προέβαλε για ακόμα μια φορά την αντιμετώπιση που έχουν οι γυναίκες στην Ινδία.