ADVERTISEMENT

Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη

«Μια γυναίκα 43-44 χρονών δεν είχε δικαίωμα να ζήσει; Γιατί; Επειδή χώρισε;»

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο αυτή την ώρα στο χωριό Δαφνές Ηρακλείου, στην 43χρονη Ελευθερία Γιακουμάκη, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

ADVERTISEMENT

Κάτοικος του χωριού, εμφανώς συγκλονισμένη, μιλώντας στο creta24.gr, περιέγραψε το σοκ που έχει προκαλέσει η τραγωδία στην τοπική κοινωνία: «Είμαστε όλες συγκλονισμένες. Αυτά τα ακούγαμε στις ειδήσεις και τα βλέπαμε στις ταινίες, και τώρα συμβαίνουν δίπλα μας. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος έφτασε σε αυτό το σημείο. Μια γυναίκα 43-44 χρονών δεν είχε δικαίωμα να ζήσει; Γιατί; Επειδή χώρισε; Δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που χώρισε. Δεν θα μπορούσε να προχωρήσει τη ζωή της;».

Όπως ανέφερε, ο δράστης δεν ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία, ενώ δεν είχαν υπάρξει ενδείξεις για προβλήματα στη σχέση της Ελευθερίας. «Ίσως να ήθελε να το αντιμετωπίσει μόνη της», σημείωσε, τονίζοντας ότι η 43χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών, τα οποία βιώνουν πλέον μια ανείπωτη απώλεια.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο