ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο θάνατός του δεν προήλθε από τραύματα της ανατροπής από την «γουρούνα»

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αλεξανδρούπολη ο αιφνίδιος θάνατος ενός 49χρονου, γνωστού επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο λιμάνι της πόλης.
Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί για ώρες, με την οικογένειά του να τον αναζητά, μέχρι που τελικά εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, καταπλακωμένος από το τετράτροχο όχημά του (γουρούνα), το οποίο είχε ανατραπεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Δέλτα TV, παρά το τροχαίο περιστατικό, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ο θάνατος του 49χρονου δεν προήλθε από τα τραύματα της ανατροπής, αλλά από παθολογικά αίτια.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που ανέσυραν τη σορό του άνδρα, ενώ πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατό του.
Η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, ενώ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης έχει αναλάβει την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.
Παράλληλα, έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια θανάτου.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ