E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θεσσαλονίκη: 45χρονη έπιασε άνδρα να τη βιντεοσκοπεί στις τουαλέτες αθλητικού κέντρου

«Του είπα `μόνο πάνω από το πτώμα μου θα φύγεις από εδώ`»

Θεσσαλονίκη: 45χρονη έπιασε άνδρα να τη βιντεοσκοπεί στις τουαλέτες αθλητικού κέντρου
magnific
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/5/2026 | 07:45

Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν σε αθλητικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όταν μία 45χρονη γυναίκα αντιλήφθηκε πως άνδρας την βιντεοσκοπούσε κρυφά μέσα στις γυναικείες τουαλέτες, προκαλώντας πανικό και οργή.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (12.05.2026) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς, όπου διεξαγόταν φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Η γυναίκα είχε συνοδεύσει τον γιο της στις εκδηλώσεις, χωρίς να φαντάζεται τον εφιάλτη που θα ακολουθούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως περιγράφει η ίδια, όταν μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες παρατήρησε ότι μία από τις καμπίνες ήταν κλειδωμένη. Παρά τα επανειλημμένα χτυπήματα στην πόρτα, δεν υπήρχε απάντηση, μέχρι που άκουσε μια αντρική φωνή να λέει «Άλλος».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ήρθε η στιγμή που την πάγωσε.

«Ξαφνικά βλέπω από το διαχωριστικό των δύο γυναικείων τουαλετών κάτι μαύρο να κινείται. Γυρνάω και βλέπω ότι κάποιος είχε το κινητό του ανοιχτό με την κάμερα και τραβούσε», περιγράφει η 45χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια εξηγεί πως εκείνη τη στιγμή «θόλωσε», όχι μόνο για όσα συνέβαιναν εις βάρος της, αλλά και επειδή σκέφτηκε πόσα ανήλικα κορίτσια θα μπορούσαν να είχαν πέσει θύματα του ίδιου ανθρώπου.

«Έβαλα το χέρι μου κάτω από το διαχωριστικό για να του πάρω το κινητό, αλλά το τράβηξε. Ντύθηκα αμέσως και άρχισα να ουρλιάζω και να κλωτσάω την πόρτα για να βγει έξω», λέει χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της, όταν ο άνδρας τελικά βγήκε από την τουαλέτα, προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως «μπερδεύτηκε», ενώ αρνιόταν ότι είχε κινητό τηλέφωνο. Ωστόσο, η γυναίκα είδε τη συσκευή πεταμένη στο πάτωμα και ειδοποίησε αμέσως τους υπεύθυνους του χώρου και την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ένταση συνεχίστηκε όταν ο φερόμενος δράστης προσπάθησε να αποχωρήσει από το σημείο, με την 45χρονη να μπαίνει μπροστά του για να τον εμποδίσει.

«Του είπα “μόνο πάνω από το πτώμα μου θα φύγεις από εδώ”», περιγράφει, προσθέτοντας ότι ο άνδρας πήρε το κινητό του και άρχισε να το σπάει.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί εντόπισαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποθηκευτικά μέσα που περιείχαν πλήθος φωτογραφιών και βίντεο γυναικών, πολλές φορές εν αγνοία τους. Σύμφωνα με τις αρχές, το υλικό φέρεται να είχε καταγραφεί σε παραλίες, τουαλέτες αλλά και μέσα μαζικής μεταφοράς, είτε με κινητό τηλέφωνο είτε με κρυφή κάμερα.

Όλα τα κατασχεθέντα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου του κινητού τηλεφώνου, θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εργαστηριακή εξέταση.

Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας κατ’ εξακολούθηση, ενώ αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τελευταίο κουδούνι για τα λύκεια – Ξεκινούν οι εξετάσεις τη Δευτέρα

Πριν 8 ώρες

Πότε είναι η πρεμιέρα των πανελλαδικών

Θεσσαλονίκη: 45χρονη έπιασε άνδρα να τη βιντεοσκοπεί στις τουαλέτες αθλητικού κέντρου

Πριν 8 ώρες

«Του είπα `μόνο πάνω από το πτώμα μου θα φύγεις από εδώ`»

Ζάκυνθος: Νεκρή Βρετανίδα σε πισίνα βίλας – Τραγωδία στις διακοπές ζευγαριού

Πριν 8 ώρες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 66χρονη φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ

Η Καρυστιανού επιβεβαίωσε ότι ανακοινώνει κόμμα στις 21 Μαΐου με ένα AI βίντεο και ένα λευκό περιστέρι

Πριν 8 ώρες

Η ανακοίνωση του νέου κόμματος θα γίνει από την πλατεία Αριστοτέλους και το θέατρο Ολύμπιον, στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Υπέκυψε και δεύτερη 17χρονη

Χτες

Έφυγε από τη ζωή και η δεύτερη ανήλικη που έπεσε από την ταράτσα

Γαλάζια Σημαία 2026: Η Ελλάδα στη 2η θέση παγκοσμίως ‑ Βραβεύτηκαν 624 ελληνικές ακτές

Χτες

624 ελληνικές ακτές, 17 μαρίνες και 17 τουριστικά σκάφη κέρδισαν φέτος το διεθνές βραβείο ποιότητας «Γαλάζια Σημαία»

FedEx: Διαψεύδει ότι αποχωρεί από το αεροδρόμιο «Mακεδονία» της Θεσσαλονίκης

Χτες

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για διακοπή της παρουσίας της εταιρείας στο αεροδρόμιο

Σατανικό σχέδιο: Ενορχήστρωσε τη δολοφονία του συζύγου της με οξύ ‑ Πίστευε πως θα γίνει πλούσια

Χτες

«Κάρφωσε» στο «αφεντικό» ναρκωτικών τον εν διαστάσει σύζυγό της

Λαμία: Οχιά δάγκωσε 75χρονο ‑ Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Χτες

Ο 75χρονος πήγε να μετακινήσει έναν τσιμεντόλιθο και το φίδι βρισκόταν μέσα και τον δάγκωσε

Μαλδίβες: Πέντε Ιταλοί τουρίστες νεκροί ‑ Είχαν πάει για κατάδυση σε σπηλιά βάθους 50 μέτρων

Χτες

Οι καιρικές συνθήκες στο σημείο κατάδυσης ήταν δυσμενείς - Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε εκδώσει κίτρινο συναγερμό

Θρίλερ στον Κόλπο του Ομάν: Το Ιράν κατέσχεσε πλωτό οπλοστάσιο

Χτες

Το Hui Chuan χρησιμοποιούνταν ως πλωτή αποθήκη όπλων για εταιρείες ασφαλείας που προστατεύουν εμπορικά πλοία από πειρατικές επιθέσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.