«Μαχαίρωσέ τον»: Αιματηρή συμπλοκή νεαρών με ματσέτες μέρα μεσημέρι σε πάρκο στο Λονδίνο
Εικόνες ωμής βίας καταγράφηκαν μέρα μεσημέρι σε πάρκο του Λονδίνου χθες, σε μια δολοφονική επίθεση που έγινε μπροστά σε δεκάδες οικογένειες με παιδιά που εκείνη την ώρα απολάμβαναν τη βόλτα τους

Δημοσίευση 18/5/2026 | 18:35
Σκηνές ακραίας βίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Μπέρτζες Παρκ, στο Κάμπεργουελ του νοτιοανατολικού Λονδίνου, όταν ομάδα μασκοφόρων εφήβων ενεπλάκη σε αιματηρή συμπλοκή με ματσέτες μπροστά σε περαστικούς και οικογένειες. Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν από τη Μητροπολιτική Αστυνομία, αναφέρει η Daily Mail.
Σκηνές ακραίας βίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Μπέρτζες Παρκ, στο Κάμπεργουελ του νοτιοανατολικού Λονδίνου, όταν ομάδα μασκοφόρων εφήβων ενεπλάκη σε αιματηρή συμπλοκή με ματσέτες μπροστά σε περαστικούς και οικογένειες. Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν από τη Μητροπολιτική Αστυνομία, αναφέρει η Daily Mail.
Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφει τη στιγμή κατά την οποία ομάδα εφήβων επιτίθεται ο ένας στον άλλο με ματσέτες στο Μπέρτζες Παρκ, στο Κάμπεργουελ του νοτιοανατολικού Λονδίνου, σε περιστατικό που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι.
Στο βίντεο διακρίνονται νεαροί με καλυμμένα πρόσωπα να κυνηγούν και να προσπαθούν να μαχαιρώσουν αντιπάλους τους σε κοινή θέα, ενώ ακούγεται αυτόπτης μάρτυρας να φωνάζει «μαχαίρωσέ τον».
Σε ένα από τα πιο σοκαριστικά στιγμιότυπα, ένας από τους εφήβους ακινητοποιεί στο έδαφος έναν αντίπαλό του για αρκετά δευτερόλεπτα, δίνοντας τη δυνατότητα σε δεύτερο νεαρό που κρατά ματσέτα να επιχειρεί επανειλημμένα να τον μαχαιρώσει.
Λίγο αργότερα, περαστικός παρεμβαίνει, αναγκάζοντας τους δύο δράστες να τραπούν σε φυγή, ενώ ο έφηβος που είχε πέσει στο έδαφος απομακρύνεται με ηλεκτρικό πατίνι.
Το περιστατικό καταγράφηκε από έντρομους κατοίκους της περιοχής και αναρτήθηκε αργότερα στα social media με τη λεζάντα: «Αυτό είναι το Λονδίνο».
Το νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα περιστατικών βίας με μαχαίρια στη βρετανική πρωτεύουσα, παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις του δημάρχου του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, ότι πρόκειται για «ασφαλή πόλη».












