ADVERTISEMENT

Κορδελιό: Γονατιστός στις γραμμές καθόταν ο άνδρας που παρασύρθηκε από τρένο

Δύο αυτοκτονίες σε μία εβδομάδα σε γραμμές τρένου στη δυτική Θεσσαλονίκη

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Κορδελιό: Γονατιστός στις γραμμές καθόταν ο άνδρας που παρασύρθηκε από τρένο
magnific
ADVERTISEMENT

Σοκ επικρατεί στο Κορδελιό μετά το τραγικό περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (22/05), όταν ένας άνδρας, αγνώστου ακόμα ταυτότητας, βρήκε φριχτό θάνατο έχοντας παρασυρθεί από αμαξοστοιχία στο σημείο Διαλογή.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Οι 8 Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον άνδρα, για τον οποίο οι πληροφορίες λένε ότι καθόταν γονατιστός στη μέση των γραμμών του τρένου την ώρα που αυτό ερχόταν.

ADVERTISEMENT

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας της Hellenic Train τον είδε και προσπάθησε να φρενάρει, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε το τρένο να ακινητοποιηθεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άνθρωπο.

Δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε μία εβδομάδα στο Κορδελιό

Ο μηχανοδηγός της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Κώστας Γενηδούνιας έκανε ανάρτηση με αφορμή το συμβάν στο Κορδελιό, αναφέροντας ότι πρόκειται για την δεύτερη αυτοκτονία σε γραμμές τρένου στη δυτική Θεσσαλονίκη μέσα σε μία εβδομάδα.

Στάθηκε επίσης στην ψυχολογική επίδραση που έχουν αυτά τα συμβάντα στους μηχανοδηγούς, παρότι δεν έχουν οι ίδιοι την ευθύνη.

ADVERTISEMENT

Έγραψε χαρακτηριστικά:
«2η αυτοκτονία χθες στις γραμμές στην Θεσσαλονίκη, 2 περιστατικά σε μια εβδομάδα. Πίσω απο τις μηχανές των τρένων υπάρχουμε εμείς οι μηχανοδηγοί, εργαζόμενοι που βιώνουμε τεράστια ψυχολογική πίεση μετά απο κάθε τέτοιο συμβάν, καθώς δεν μπορούμε να κάνουμε  κάτι προκειμένου να αποφευχθεί το μοιραίο.

Παρά το γεγονός ότι η ευθύνη δεν είναι δική μας, η εμπειρία ενός τέτοιου συμβάντος είναι πάντα επώδυνη. Οι μηχανοδηγοί δεν είμαστε  μηχανές.

Είμαστε εργαζόμενοι που κουβαλούν τεράστιο ψυχικό βάρος κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά, χωρίς πολλές φορές να έχουμε  την απαραίτητη ψυχολογική και θεσμική υποστήριξη.Καλούμαστε να ζήσουμε  με εικόνες και στιγμές που κανένας άνθρωπος δεν μπορεί εύκολα να διαχειριστεί.

ADVERTISEMENT

Ακόμα και η μεταφορά μας σε αστυνομικά τμήματα και η κράτηση μας επί ώρες, η δακτυλοσκόπηση -λες και είμαστε εγκληματίες- κτλπ, όλα αυτά μέχρι να αφεθούμε ελεύθεροι, στοιχίζει ψυχολογικά σε όλους μας. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, αντιμετωπίζουμε και αυτή την διαδικασία όταν είναι γνωστό ότι η ευθύνη δεν είναι δική μας.

Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα  ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους των  θυμάτων και στεκόμαστε δίπλα στους συνάδελφους  μας  που βίωσαν αυτή την τραυματική εμπειρία».

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο