ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Τον απείλησαν με πιστόλι και μαχαίρι

Στιγμές αγωνίας έζησε ένας 54χρονος οδηγός ταξί στις Αχαρνές, όταν τρεις άνδρες που προσποιήθηκαν τους πελάτες τον λήστεψαν με την απειλή όπλου και μαχαιριού.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:10 το πρωί της Κυριακής (24/5), στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Αριστοτέλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν στο ταξί ως πελάτες και λίγη ώρα αργότερα ακινητοποίησαν τον 54χρονο οδηγό, απειλώντας τον με πιστόλι και μαχαίρι.
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών δραστών, εξετάζοντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία από την περιοχή.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ