Επιτέθηκε σε δύο υδραυλικούς όταν της είπαν «όχι» σε τpίο
Πήγαν για δουλειά και βρήκαν τον μπελά τους

50χρονη γυναίκα από το Αράς της Γαλλίας είχε κάτι άλλο στον νου της όταν κάλεσε στο σπίτι της δυο υδραυλικούς, αναφέρει η εφημερίδα «La Voix du Nord».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα τηλεφώνησε στον έναν από τους υδραυλικούς, προκειμένου να της επισκευάσει το καλοριφέρ. Εκείνος έφτασε στο σπίτι της συνοδευόμενος από τον βοηθό του.
Αφού ολοκλήρωσαν τις εργασίες, η 50χρονη τους ζήτησε να πάνε στην κρεβατοκάμαρά της για να κάνουν τpίο, αναφέρει η εφημερίδα! Όταν εκείνοι αρνήθηκαν, τους χτύπησε και άρχισε να τους προσβάλει.
Οι δυο άνδρες αποφάσισαν να φύγουν και επέστρεψαν στο σπίτι την επόμενη ημέρα με τη συνοδεία ενός αστυνομικού. Όπως αναφέρουν οι αρχές, η Γαλλίδα πάσχει από αλκοολισμό.
Το περιστατικό συνέβη σχεδόν πριν έναν χρόνο και η υπόθεση εκδικάστηκε τις προηγούμενες μέρες στο Αράς, με τη γυναίκα να καταδικάζεται σε 12 μήνες με αναστολή.