E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αίγιο: Ο Ιταλός συνεχίζει να αρνείται την εμπλοκή του στην διπλή δολοφονία – Δημογλίδου: «Έχει πέσει σε αντιφάσεις»

Στο μικροσκόπιο μπλούζα με ύποπτο λεκέ

Αίγιο: Ο Ιταλός συνεχίζει να αρνείται την εμπλοκή του στην διπλή δολοφονία – Δημογλίδου: «Έχει πέσει σε αντιφάσεις»
magnific
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/6/2026 | 09:37

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως σχετικά με τη διπλή δολοφονία της 54χρονης Μαρίας και του 26χρονου γιου της, Ολύμπιου, στον Λόγγο Αιγίου, με τις αστυνομικές έρευνες να επικεντρώνονται πλέον σε ευρήματα που συνδέονται με τον 65χρονο Ιταλό σύντροφο της γυναίκας.

Ο άνδρας εξακολουθεί να αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, υποστηρίζοντας πως βρήκε νεκρούς τη σύντροφό του και τον γιο της μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια από γείτονα, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Στο μικροσκόπιο μπλούζα με ύποπτο λεκέ

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν μπλούζα που ανήκει στον 65χρονο και η οποία φαίνεται να είχε πλυθεί πρόσφατα. Παρά το πλύσιμο, στο ύφασμα διακρίνεται λεκές που εξετάζεται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι ενδέχεται να πρόκειται για ίχνος αίματος.Παράλληλα, οι Αρχές αξιολογούν και αμυχές που διαπιστώθηκαν στα χέρια του 65χρονου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος δεν έχει δώσει πειστικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους. Κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του φέρεται επίσης να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μιλώντας στο MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, ανέφερε ότι ο 65χρονος παραμένει υπό κράτηση, καθώς στο σπίτι εντοπίστηκε οπλισμός και συγκεκριμένα ένα αεροβόλο όπλο, για το οποίο θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κρατείται, γιατί έτσι κι αλλιώς βρέθηκε οπλισμός μέσα στο σπίτι. Βρέθηκε ένα αεροβόλο όπλο, για το οποίο θα συλληφθεί. Θα πρέπει να υπάρξουν όμως και άλλα στοιχεία. Υπάρχουν βέβαια κάποια δεδομένα, τα οποία μας καθιστούν ύποπτο αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πρόσθεσε πως οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει αρκετές αντιφάσεις στους ισχυρισμούς του 65χρονου, ενώ αναφέρθηκε και στο εύρημα της μπλούζας που εξετάζεται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

«Υπάρχουν αρκετές αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει αυτός ο άνθρωπος εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς. Δεν έχει εξηγήσει για αυτό το εύρημα, ένα ρούχο που βρέθηκε, στο οποίο φαίνεται ότι υπάρχει ένα αποτύπωμα, όμως θα πρέπει να υπάρξει εργαστηριακή εξέταση για να αποδειχθεί αν όντως συνδέεται με το έγκλημα», σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Το σενάριο των Αρχών για το διπλό έγκλημα

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι ερευνητές εκτιμούν ότι ο δράστης επιτέθηκε αρχικά στον 26χρονο Ολύμπιο μέσα στο δωμάτιό του. Ο νεαρός φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι από αεροβόλο όπλο τύπου φλόμπερ και στη συνέχεια πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι. Σύμφωνα με την κ. Δημογλίδου, η εικόνα που έχουν σχηματίσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο 26χρονος ήταν το πρώτο θύμα της επίθεσης.

«Από τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκαν οι δύο σοροί, αυτό προκύπτει για τους αστυνομικούς, ότι πρώτα επιτέθηκε ο δράστης στον 26χρονο και στη συνέχεια στην 54χρονη γυναίκα. Ο 26χρονος έχει και ένα τραύμα από αεροβόλο όπλο στο κεφάλι, φέρει και τραύματα από μαχαίρι. Αφαιρέθηκε στη συνέχεια η ζωή του με μαχαίρι, ενώ η γυναίκα φέρει τραύματα μόνο από μαχαίρι. Έχει όμως αρκετά αμυντικά τραύματα, που σημαίνει ότι αντιστάθηκε στο δολοφόνο», ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Αρχές εκτιμούν ότι η 54χρονη άκουσε τη φασαρία και έσπευσε να δει τι συνέβη, με αποτέλεσμα να δεχθεί και εκείνη τη φονική επίθεση. Οι σοροί εντοπίστηκαν περίπου έξι ώρες αργότερα, ενώ η ακριβής ώρα θανάτου εξακολουθεί να διερευνάται.

 Αεροβόλο και μαχαίρι βρέθηκαν κρυμμένα στην αυλή

Κατά την αυτοψία στον χώρο, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αεροβόλο όπλο και ένα μαχαίρι κρυμμένα μέσα σε γλάστρα στην αυλή του σπιτιού. Τα δύο αντικείμενα έχουν κατασχεθεί και εξετάζονται για γενετικό υλικό και αποτυπώματα που θα μπορούσαν να φωτίσουν την υπόθεση.

Η 54χρονη Μαρία ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία για την ενασχόλησή της με τη δημιουργία χειροποίητων έργων από γυαλί και βιτρό. Παρότι το κατάστημα που διατηρούσε είχε κλείσει τα τελευταία χρόνια, συνέχιζε να δημιουργεί και να προσφέρει έργα της στην τοπική εκκλησία.

Ο γιος της, Ολύμπιος, είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το τελευταίο διάστημα ζούσε στη Γερμανία για μεταπτυχιακές σπουδές. Είχε επιστρέψει στην Ελλάδα μόλις δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία του, προκειμένου να επισκεφθεί τη μητέρα του.

Παράλληλα, δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά ως μουσικός παραγωγός και DJ στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή, με εμφανίσεις σε κλαμπ και συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία – Γαλλία 2‑0: «Ταύροι» σεληνιασμένοι, πάτησαν τους «τρικολόρ» και έκλεισαν θέση στον τελικό!

Πριν 4 ώρες

Για πρώτη φορά σε 16 χρόνια η Ισπανία διεκδικεί τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου - στον τελικό την περιμένουν Αγγλία ή Αργεντινή

ΗΠΑ: Μυστήριο με το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική διάρροια» και έχει μολύνει πάνω από 3.000 ανθρώπους

Χτες

Η ασθένεια σπάνια είναι θανατηφόρα, όμως τα συμπτώματά της μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα και παρατεταμένα

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα

Χτες

Η αναπροσαρμογή των εισοδηματικών κριτηρίων στο νέο Τουρισμός για Ολους – Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

Ποιο ηφαίστειο «ξύπνησε» μετά από 700.000 χρόνια και τι εντόπισαν οι δορυφόροι κάτω από την κορυφή του

Χτες

Δορυφόροι ραντάρ ανίχνευσαν ανύψωση εδάφους 9 εκατοστών στο ηφαίστειο Ταφτάν του Ιράν, αναζωπυρώνοντας την ανησυχία των επιστημόνων για ένα σύστημα που παρέμενε σιωπηλό για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση

Χτες

Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μουντιάλ 2026: Ο Σκαλόνι εκνευρίστηκε, ο Μέσι πειθάρχησε (Video)

Χτες

Η εντυπωσιακή στιγμή με τους παίκτες της Αργεντινής να τρέχουν στο πούλμαν μόλις ο προπονητής τους έκανε παρατήρηση για καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής – Μεταξύ αυτών και ο Λιονέλ Μέσι!

Στο σκοτάδι ξανά η Κούβα, τρίτο γενικό μπλακάουτ μέσα σε διάστημα εννέα ημερών

Χτες

Το μπλακ-άουτ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους

Υπόθεση Marfin: Η 46χρονη έδωσε τη συγκατάθεσή της να εκδοθεί στην Ελλάδα

Χτες

H κατηγορούμενη πρόκειται να εκδοθεί στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες

Απόκοσμο σκηνικό στη Γαλλία: Η στιγμή που το «galerne» βυθίζει στο σκοτάδι παραλία εν μέσω καύσωνα, έτρεχαν να σωθούν οι λουόμενοι

Χτες

Η θερμοκρασία έπεσε 12°C σε μισή ώρα - Κάθε μέρα οι λουόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο φαινόμενο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.