E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

H Ελληνίδα που ταρακούνησε τη VictoriaΆs Secret!

Σοφία Νεοφύτου-Αποστόλου

H Ελληνίδα που ταρακούνησε τη VictoriaΆs Secret!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/12/2014 | 00:00

Η Σοφία Νεοφύτου-Αποστόλου αποτελεί ένα από μεγαλύτερα κεφάλια στον διεθνή χώρο της μόδας, εκδότρια και συντάκτρια στο δικό της περιοδικό, ενώ έχει υπάρξει και καλλιτεχνική διευθύντρια στις φαντασμαγορικές επιδείξεις του πασίγνωστου οίκου εσωρούχων Victoria's Secret.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεννήθηκε στο Λονδίνο, είναι καρπός συνοικεσίου, και δηλώνει υπερήφανη για την ελληνική καταγωγή της. Η ίδια λέει ότι κληρονόμησε το ρίσκο από τον πατέρα της και την αγάπη για τη μόδα από τη μητέρα της, που εργαζόταν ως μοδίστρα. Στα 26 της, και ενώ δούλευε σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο, έπαθε «κρίση μέσης ηλικίας», καθώς η δουλειά του γραφείου δεν ήταν αυτό που ήθελε, ενώ η αρχιτεκτονική τής φαινόταν μια πολύ αργή διαδικασία, καθώς χρειαζόταν 3 χρόνια για να δει ένα έργο της ολοκληρωμένο.

Έτσι, μέσω ενός φίλου βρήκε δουλειά στο Elle Decoration, όπου ήρθε σε επαφή με τον τομέα της μόδας και κατάλαβε πως αυτό ήταν που ήθελε να κάνει.

Στη συνέχεια βρήκε μια θέση στη βρετανική Vogue, και πάλι όμως οι ρυθμοί του μηνιαίου περιοδικού της φαίνονταν αργοί, γι' αυτό και εργάστηκε στους Sunday Times, όπου έπρεπε να βρίσκει ιδέες σχετικά με τη μόδα σε εβδομαδιαία βάση – και ήταν αυτό ακριβώς που αναζητούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για πολλά χρόνια η Σοφία υπήρξε καλλιτεχνική διευθύντρια των επιδείξεων του οίκου Victoria's Secret, όπου έπρεπε να δημιουργεί το πλαίσιο για τα εσώρουχα, κάνοντας 12 διαφορετικές προτάσεις σε 22 άτομα. Η δουλειά της ως σύμβουλος μόδας πλέον είναι να κατευθύνει τους σχεδιαστές στο τι ακριβώς να κάνουν, όμως το αν θα το κάνουν είναι δικό τους θέμα.

Η Σοφία, εκτός των παραπάνω, έχει και το δικό της εκδοτικό απόκτημα, το 10 Magazine, το οποίο αποτελεί γι' αυτήν μια ευχάριστη πρόκληση, ενώ εξομολογήθηκε ότι στην πρώτη συνάντηση που είχε με τους υπευθύνους της Victoria's Secret ένιωσε να χάνει την αυτοπεποίθησή της, αφού πανικοβλήθηκε και δεν ήταν σίγουρη αν θα τα καταφέρει.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έκτακτο περιστατικό στο διεθνές αεροδόμιο Ελ. Βενιζέλος

Σήμερα

Αεροσκάφος ζήτησε έκτακτη προσγείωση

Αναγνωρίστηκε από την αδελφή της η ανήλικη, θύμα ξυλοδαρμού στο βίντεο της οργής: Καταφεύγει στη δικαιοσύνη

Σήμερα

Η αδελφή του θύματος αποκάλυψε πως υπήρχαν υποψίες ότι το κορίτσι έπεφτε θύμα bullying αλλά δεν είχε μιλήσει σε κανέναν

Ξεκινάει ο νέος αυτοκινητόδρομος στη Βόρεια Ελλάδα ‑ Ποια πόλη θα συνδέει με Θεσσαλονίκη

Σήμερα

Εκτιμάται ότι μέχρι τα τέλη του 2025 θα έχει αναδειχθεί ο προσωρινός ανάδοχος του έργου

Εντοπίστηκαν στην Ηλεία οι γονείς που παράτησαν το μωρό τους στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα

Η οικογένεια βρίσκεται επί του παρόντος μαζί με όλα της τα παιδιά στο Α.Τ Βουπρασίας

Επίθεση του Ισραηλινού ΥΠΕΞ στον Ερντογάν: «Τολμά να μιλάει εκείνος που κατέχει παράνομα τη βόρεια Κύπρο»

Χτες

Ο Γκιντεόν Σάαρ δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου κατά του Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον οποίο και παρομοίασε με τον Αδόλφο Χίτλερ

Στο 1,80 ευρώ η αμόλυβδη από το Σάββατο, λέει ο πρόεδρος Ένωσης Πρατηριούχων Αττικής

Χτες

Τα διυλιστήρια θα προχωρήσουν αύριο στην πρώτη μεγάλη αύξηση που θα αποτυπώνει στην εγχώρια αγορά την κρίση της Μέσης Ανατολής

Σοκάρει ο πατέρας του 28χρονου που έδειρε υπάλληλο καθαριότητας – «Θα μου πάνε φυλακή τον γιο για 2 ψιλομπουνιές;»

Χτες

«Έχει δίκιο ο άνθρωπος, αλλά αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα, θα τον πάνε τσάμπα φυλακή, δεν σκότωσε, δεν έβγαλε όπλο ή μαχαίρι, το παιδί είναι νευρικό, δεν είναι εγκληματίας, θα μου το καταστρέψετε»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.