E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λιάγκας & Αρναούτογλου: Τι αποκάλυψε η Μεσσαροπούλου για το παρασκήνιο της κόντρας τους

Μεγάλο σούσουρο προκάλεσε η τηλεοπτική αντιπαράθεση Γιώργου Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Λιάγκας & Αρναούτογλου: Τι αποκάλυψε η Μεσσαροπούλου για το παρασκήνιο της κόντρας τους
collage
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/6/2026 | 10:48

Ένα περιστατικό που πήρε μεγάλες διαστάσεις είναι η τηλεοπτική επικοινωνία του Γιώργου Λιάγκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, χθες Δευτέρα 15 Ιουνίου, όταν ο δεύτερος μπήκε τηλεφωνικά στον αέρα του Πρωινού στον ΑΝΤ1. Όπως τόνισε σήμερα η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η «έκρηξη» αυτή δεν προέκυψε ξαφνικά — πίσω της κρύβεται μια κόντρα χρόνων και ένα αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Η τηλεοπτική αντιπαράθεση Γιώργου Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου έγινε το κυριότερο θέμα συζήτησης στα μιντιακά δρώμενα. Στο επίκεντρο βρέθηκε η παρέμβαση του Αρναούτογλου μέσω τηλεφώνου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, που άνοιξε παλιές πληγές και ανέδειξε μια διαμάχη που κρατά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη δική της οπτική έφερε στο φως η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που δεν είχαν γίνει ευρύτερα γνωστές.

Όσα αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου για την κόντρα Λιάγκα – Αρναούτογλου

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε αρχικά: «Η αλήθεια είναι ότι ο Γρηγόρης, έτσι όπως το αποτύπωσε, δεν έχει άδικο, γιατί οι περισσότερες εκπομπές τηρούν μια σκαλέτα που έχει πολλά κοινωνικά, πολιτικά και ζητήματα επικαιρότητας που κατά κύριο λόγο σου σφίγγουν την καρδούλα. Και μπορεί να έχουν και κάποια ψυχαγωγικά ζητήματα».

Τότε η Μεσσαροπούλου αποκάλυψε: «Εσείς μείνατε σε αυτό τώρα; Κοίταξε, πίσω από αυτό το τηλεφώνημα, υπάρχει μία κόντρα χρόνων. Επίσης, υπάρχει μια πρόταση χρόνων του Γρηγόρη για να επανέλθει στο πρωινό. Δεν το έχει κρύψει ότι θέλει να το κάνει με τους δικούς του όρους. Αυτό που κάνει στο ραδιόφωνο λίγο-πολύ να το κάνει και στην τηλεόραση με την ίδια παρέα. Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πάρα πολύ αυθόρμητος και αυτό που σκέφτεται, αυτό και κάνει. Δεν νομίζω να το πολυσκέφτηκε. Αυτό που εκείνη την ώρα ήθελε να κάνει, αυτό έκανε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Αλλά εγώ εκεί που λυπήθηκα τον Γιώργο — και δεν το λέω ειρωνικά, το λέω πολύ σοβαρά — είναι ότι πάει να του πει "εμάς γιατί μας βάζεις, κι εμείς παίζουμε ψυχαγωγικά θέματα;", και είναι αυτό που λες, "τι ήθελες να ρωτήσεις;", γιατί εκεί τον αποτελείωσε».

Όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε δηλώσεις που προβλήθηκαν στην εκπομπή, ανέφερε: «Νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από ψυχαγωγία και δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουν πάρα πολλοί. Δέχομαι την ενημέρωση στο επίπεδο που πρέπει να υπάρχει, υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που την κάνουν πάρα πολύ καλά, δε μου αρέσει ο αχταρμάς. Αυτή τη στιγμή ψυχαγωγία δεν υπάρχει. Θεωρώ ότι είναι 80% ενημέρωση και 20% ψυχαγωγία και το θεωρώ άδικο».

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Θεωρώ ότι μέσα στο μυαλό του είτε ο ίδιος το έχει κάπως λάθος, είτε του το έχουν πει έτσι. Από πού είδε ότι στην ελληνική τηλεόραση υπάρχει 80% ενημέρωση και 20% ψυχαγωγία; Να το κοιτάξει πραγματικά. Υπάρχει 90% — αν όχι 90%, σίγουρα 75-80% — ψυχαγωγία, και 20% ενημέρωση. Αν δεν υπήρχε η οδηγία από το ΕΣΡ ότι για να έχεις πανελλαδική άδεια πρέπει να έχεις συγκεκριμένης διάρκειας ενημερωτικές εκπομπές, τα κανάλια θα επέλεγαν να έχουν μόνο ψυχαγωγία, γιατί μόνο η ψυχαγωγία φέρνει χρήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Λιάγκας συνέχισε: «Ψυχαγωγία, για να το λύσουμε, σημαίνει: κάνω σίριαλ, κάνω παιχνίδια, κάνω shows, δίνω συνεντεύξεις, κάνω ταξιδιωτικά — όλα αυτά είναι ψυχαγωγία! Το 80% του προγράμματος στις τηλεοράσεις είναι ψυχαγωγία. Επίσης, διαφωνώ στο ότι πάει καλά ό,τι έχει χαρά. Τα τελευταία χρόνια, τα σίριαλ που έχουν σκίσει είναι δραματικά. Έχει σκίσει ο Σασμός, έχουν σκίσει οι Άγριες Μέλισσες. Ο Γρηγόρης έχει ένα θέμα, νομίζω, με τις ζωντανές εκπομπές. Αν όμως βρεθεί μια μάνα να πνίξει τα τρία της παιδιά, προφανώς το 20-80 θα γίνει τούμπα, γιατί αυτό συζητάει ο κόσμος».

Η απάντηση του Αρναούτογλου και η κόντρα για τις δηλώσεις

Με το που ολοκλήρωσε τον λόγο του ο παρουσιαστής του Πρωινού, βγήκε ζωντανά ο Αρναούτογλου και ξεκαθάρισε τι εννοούσε στη δήλωσή του. Στη συνέχεια ωστόσο, «την είπε» στον Λιάγκα που δεν δίνει δηλώσεις σε άλλες εκπομπές για να τις βοηθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γ.Α: «Είσαι ο άνθρωπος που δεν σταματάς για δήλωση στην κάμερα. Έχω δώσει φέτος έξι δηλώσεις στην εκπομπή σου, έχεις κάνει 2 συνδέσεις με το ραδιόφωνο και δε σταματάς να βοηθήσεις άλλες τηλεοπτικές εκπομπές ούτε με μία δήλωση. Είσαι ακριβοθώρητος, ζητάς να βοηθήσει η τηλεόραση την τηλεόραση και δε σταματάς να πεις μια κουβέντα».

Γ.Λ: «Έτσι ήμουν από πάντα. Είναι μία στάση ζωής που εγώ τη θεωρώ και σεμνότητα. Δεν κατηγορώ τους άλλους που δίνουν δηλώσεις. Έχοντας σχεδόν 30 χρόνια με εκπομπές στην τηλεόραση, λέω ότι ό,τι έχω να πω, το λέω εδώ».

Γ.Α: «Εμένα γιατί με παίρνουν όλα τα παιδιά από την εκπομπή σου; Εγώ δεν έχω εκπομπή στην τηλεόραση. Στο The 2Night Show λέω ό,τι θέλω. Σέβομαι τη στάση σου αλλά ούτε εσύ ο ίδιος δεν βοηθάς την τηλεόραση. Αν εγώ είχα πρωινή εκπομπή και ήθελα να μάθω κάτι από εσένα, δε θα μου έλεγες τίποτα… Καλεσμένος δεν πας εύκολα, πάλι δικαίωμά σου. Δηλαδή πιστεύεις ότι έχω κάτι να πω όταν κάθε μέρα κάτω από το ραδιόφωνο υπάρχουν 10 κάμερες;»

Διαβάστε Επίσης: Αρναούτογλου – Λιάγκας: Έκοψαν και την καλημέρα! Όλο το παρασκήνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Tabloid Σήμερα

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

Tabloid Σήμερα

Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

Tabloid Σήμερα

Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

Tabloid Σήμερα

Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

Tabloid Σήμερα

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

Tabloid Σήμερα

Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

Tabloid Χτες

Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Tabloid Χτες

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

Tabloid Χτες

Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Tabloid Χτες

Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Tabloid Χτες

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Tabloid Χτες

Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.