E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Akylas: «Μετά τον τελικό στις πρώτες δηλώσεις που έκανα έπαθα κρίση πανικού»

«Εκείνο το βράδυ εγώ δεν μπορούσα φυσικά να κοιμηθώ» είπε

Akylas: «Μετά τον τελικό στις πρώτες δηλώσεις που έκανα έπαθα κρίση πανικού»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/6/2026 | 08:57

Ο Akylas έδωσε μία νέα τηλεοπτική συνέντευξη με αφορμή τη συμμετοχή του στα φετινά Mad VMA και αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Μεταξύ άλλων ο ταλαντούχος τραγουδιστής αποκάλυψε μιλώντας στη Μαριάννα Γαρυφαλλίδη του Mad, ότι στις πρώτες δηλώσεις μετά τον τελικό της Eurovision έπαθε κρίση πανικού. Μάλιστα, ο Akylas σημείωσε ότι εκείνο το βράδυ που βγήκε τελικά 10ος δεν κατάφερε να κοιμηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με επηρέασε αρκετά. Ρε παιδί μου, εγώ, εντάξει, εκείνο το βράδυ εγώ δεν μπορούσα φυσικά να κοιμηθώ. Ήταν κάτι πολύ έντονο, νομίζω ό,τι θέση και να βγαίναμε δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ», παραδέχτηκε αρχικά ο νεαρός καλλιτέχνης.

«Βέβαια λόγω στοιχημάτων και λόγω hype το πιστέψαμε όλοι τόσο πολύ, που λέω “δεν το πιστεύω, ρε συ”. Εντάξει, με στεναχώρησε αρκετά, αλλά στάθηκα κυρίως στα όμορφα πράγματα και στον κόσμο στο αεροδρόμιο. Δηλαδή και στη Βιέννη, γιατί είχαν έρθει πολλοί Έλληνες, για να ζήσουν μαζί μας αυτή τη στιγμή, και στο Ελευθέριος Βενιζέλος, το τι αγκαλιές με πήρανε, τι δάκρυα ρίξαμε… Μανάδες, μπαμπάδες, παιδιά, αγόρια, κορίτσια, όλες οι ηλικίες. Ήταν απίστευτη αυτή η αποδοχή που έζησα», δήλωσε ακόμα.

«Εντάξει, θυμάμαι το moment που πήγα μπροστά στις κάμερες για τις πρώτες δηλώσεις και έπαθα κρίση πανικού. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ αυτό ξανά, να βγω και να έχω 25 κάμερες έτσι εκεί πέρα ανάκριση “τι έγινε, πώς νιώθεις, τι έχει συμβεί…”. Και τα ‘χασα λίγο. Δηλαδή δεν μπορούσε να ηρεμήσει η φωνή μου. Ναι, γιατί ένιωσα ότι τώρα γυρνάω και πρέπει να λογοδοτήσω, κατάλαβες ρε παιδί μου “γιατί έφερα αυτούς τους βαθμούς” ας πούμε. Ξαφνικά ένιωσα ξανά παιδάκι στο σχολείο… που έφερα ας πούμε τους κακούς βαθμούς και τώρα πρέπει να πω “πω πω, τι έκανα”», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Akylas.

«Μέχρι και πριν απ’ τη Eurovision, αν βλέπαμε κάποια ταινία με τους φίλους μου και την παρέα μου κι αν ήταν κάτι συγκινητικό, μπορεί να σφιγγόμουνα ρε παιδί μου, αλλά να μην το άφηνα να τρέξει. Μέσα απ’ τη Eurovision ήρθα πολύ σε επαφή με τις ευαίσθητες πλευρές μου, γιατί αυτό που συνέβη, ήταν θείο δώρο όλο αυτό για μένα. Και απ’ το ότι βρέθηκα από την Καπνικαρέα να παίζω γιουκαλίλι, στη Βιέννη να εκπροσωπώ την Ελλάδα… Οπότε έμαθα καλύτερα και το ποιος είναι ο Akylas. Ανακάλυψα τα όριά μου. Σίγουρα, ήταν μια ψυχοθεραπεία», εξομολογήθηκε ακόμα ο Akylas.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

Σήμερα

Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Σήμερα

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

Σήμερα

Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Σήμερα

Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Σήμερα

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Σήμερα

Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

Σήμερα

Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

Χτες

Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

Χτες

«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

Χτες

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.