ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο άλλοτε επικεφαλής του Εθνικού είναι αντιμέτωπος με την πιθανότητα αυστηρότερης ποινικής μεταχείρισης αφού έγινε δεκτή η εισαγγελική έφεση

Το κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Εφετείου πέρασε λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει ουσιαστικά η δίκη του σε δεύτερο βαθμό για βιaσμούς ανηλίκων.
Ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό για υπόθεση σeξουαλικής βίας κατά δύο ανηλίκων αγοριών είναι πλέον αντιμέτωπος με την πιθανότητα αυστηρότερης ποινικής μεταχείρισης αφού έγινε δεκτή η εισαγγελική έφεση και θα ξαναδικαστεί και για τρίτη υπόθεση, για την οποία είχε αθωωθεί.
Σήμερα, το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει σχετικά με το αίτημα της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη για τον διορισμό ειδικού συμβούλου, ψυχολόγου ή ψυχιάτρου, ως πραγματογνώμονα. Σκοπός του διορισμού είναι να αξιολογηθεί η αντιληπτική ικανότητα και η ψυχική κατάσταση των καταγγελλόντων.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ