E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

O 14χρονος ξάδερφός της τελικά αποπλάνησε και άφησε έγκυο την 11χρονη!

Σοκαρισμένη όλη η Κρήτη

O 14χρονος ξάδερφός της τελικά αποπλάνησε και άφησε έγκυο την 11χρονη!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/12/2014 | 12:29

Εδώ και μήνες αναζητούσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες τον 14χρονο Ρουμάνο ο οποίος φέρεται ως πατέρας του νεογέννητου βρέφους που έφερε στον κόσμο η 11χρονη ομοεθνής του, καθώς η 29χρονη... γιαγιά είχε υποβάλει από τον Μάιο μήνυση εναντίον του, για αποπλάνηση της μικρής της κόρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 14χρονος είναι ανιψιός της γυναίκας και τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, στις ¶γιες Παρασκιές Ηρακλείου Κρήτης, καθώς εκείνος έψαχνε για δουλειά. Όμως ο ανήλικος εκμεταλλεύτηκε ότι περνούσε όλη τη μέρα μόνος με το κορίτσι και το παρέσυρε σε ολοκληρωμένη εpωτική σχέση. Όταν το έμαθε η μητέρα, τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία και ο νεαρός έσπευσε να εξαφανιστεί.

Η μήνυση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία, στο πλαίσιο της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί σε βάρος του 14χρονου. Ήταν, όμως, ήδη αργά για την άγουρη εκκολαπτόμενη μάνα, καθώς βρισκόταν ήδη στον τρίτο μήνα κύησης, η οποία, λόγω ηλικίας του κοριτσιού, ήταν δύσκολο να διακοπεί. Τώρα, όπως αποκαλύπτει το Cretalive, η 29χρονη γιαγιά ζητά να αναλάβει την επιμέλεια του νεογέννητου κοριτσιού, που είναι υγιέστατο, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να το φροντίσει μαζί με την κόρη της. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

Πηγή: protothema.gr

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Σήμερα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.