E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκάρει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Έζησα βία στο σπίτι» – Η συγκλονιστική εξομολόγησή της

Η αποκάλυψη για τη βία που βίωσε

Σοκάρει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Έζησα βία στο σπίτι» – Η συγκλονιστική εξομολόγησή της
glomex
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/6/2026 | 19:37

Η γνωστή παρουσιάστρια και συγγραφέας, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μίλησε για τις δύσκολες εμπειρίες που κουβαλά από τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για τον ρατσισμό που βίωσε μεγαλώνοντας στη Σουηδία.

Μια από τις πιο προσωπικές και συγκλονιστικές εξομολογήσεις της έκανε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σήμερα το απόγευμα (16/6) όταν βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωστή παρουσιάστρια και συγγραφέας, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μίλησε για τις δύσκολες εμπειρίες που κουβαλά από τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για τον ρατσισμό που βίωσε μεγαλώνοντας στη Σουηδία. 

Με λόγια που προκάλεσαν έντονη συγκίνηση, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν δίστασε να αναφερθεί στις σκοτεινές στιγμές που έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, αποκαλύπτοντας πως χρειάστηκαν χρόνια μέχρι να βρει τη δύναμη να μιλήσει δημόσια γι’ αυτές.

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Η Σουηδία δεν είναι η χώρα που πολλοί νομίζουν»

Αρχικά, η παρουσιάστρια θέλησε να καταρρίψει την εικόνα που έχουν πολλοί για τη ζωή στη Σουηδία. «Έχουμε μια λάθος εντύπωση, πιστεύω πως έχει παραμείνει μια εικόνα της Σουηδίας η οποία είναι πάρα πολύ γυαλισμένη και φτιαγμένη. Ίσως αυτή ανήκει αρκετά στο παρελθόν. Έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα, η Σουηδία δεν είναι ένα νησάκι απομονωμένο». Και συνέχισε, περιγράφοντας φαινόμενα που, όπως είπε, συναντώνται πλέον σε ολόκληρη την Ευρώπη: «Η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, ο σεξισμός, η καταπίεση των γυναικών, οι ταξικές διαφορές… Αυτά είναι κάτι που βλέπουμε σε όλη την Ευρώπη και σήμερα, μάλιστα πολύ πιο έντονα σήμερα. Η Σουηδία έχει αλλάξει πάρα πολύ, όπως και πολλές άλλες χώρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποκάλυψη για τη βία που βίωσε

Ωστόσο, ήταν η συνέχεια της εξομολόγησής της που πραγματικά καθήλωσε τους τηλεθεατές. Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες που βίωσε μέσα στην οικογένειά της, αποκαλύπτοντας ότι τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της υπήρξαν θύματα βίας.

«Έζησα πάρα πολλά που θα ‘θελα να μην τα είχα ζήσει ποτέ. Βία στο σπίτι. Βία και απέναντι στη μητέρα μου αλλά και σε μένα. Νομίζω ότι αυτό δυστυχώς το έχουν ζήσει και αρκετοί Έλληνες. Έχω μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους, όταν έσπασα εγώ το ταμπού και άρχισα να μοιράζομαι και να το λέω, γιατί είναι μεγάλη ντροπή αυτό το πράγμα».

Η ίδια εξήγησε πως για πολλά χρόνια δεν μιλούσε, φοβούμενη την κοινωνική κατακραυγή και την έκθεση της οικογένειάς της λέγοντας: «Φοβόμουν ότι με δικάζανε και μάλιστα όχι μόνο εμένα, αλλά και την οικογένεια μου».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο celebrity που έφυγε από το Hollywood μετά από σκάνδαλο για κακοποίηση

Πριν 7 ώρες

Η αποκάλυψη που διέλυσε την καριέρα του γνωστού ηθοποιού – Τι συνέβη μετά το σκάνδαλο

Σοφία Καρβέλα: Πέταξε από τις ΗΠΑ για ένα βράδυ στη συναυλία της Αννας Βίσση στο ΟΑΚΑ

Χτες

Η κόρη της τραγουδίστριας παρακολούθησε το σόου από την αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου και μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram.

Μαζωνάκης: «Ήθελε να γίνει για να υπάρχει η δική του αλήθεια» ‑ Η μαρτυρία του Τάσου Τρύφωνου

Χτες

«Ήθελε να βγάλει πράγματα από μέσα του»: Ο παρουσιαστής περιγράφει την επίσκεψη στο σπίτι του τραγουδιστή, λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατό του.

Αννα Βίσση: Οι τρεις παρατηρήσεις του Νίκου Μάνεση στον αέρα του Alpha για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Χτες

Ο Νίκος Μάνεσης στον Alpha ξεχώρισε την ωριμότητα της ερμηνείας της Αννας Βίσση και σχολίασε με χιούμορ ενδεχόμενη κοινή εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών.

Φοίβος: «Η Αννα Βίσση είναι η μεγαλύτερη τραγουδίστρια» ‑ η δημόσια δήλωσή του στη Γερμανού

Χτες

Ο συνθέτης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για το τραγούδι που επέλεξε η Βίσση στη συναυλία αποχαιρετισμού του Γιώργου Μαζωνάκη.

Όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδούσε το «Τρένο» που του αφιέρωσε η Αννα Βίσση στο ΟΑΚΑ

Χτες

«Έφυγε πολύ νωρίς, σοκαριστικά, άδικα», είπε η τραγουδίστρια πριν το κοινό του Ολυμπιακού Σταδίου τραγουδήσει μαζί το «Κάθε βράδυ του Σαββάτου».

Αννα Βίσση στο ΟΑΚΑ: Influencer αποκαλύπτει το γιουχάρισμα στο Golden Standing

Χτες

Ο γνωστός influencer Retrospecteur μίλησε και για προβλήματα ορατότητας στη 360° σκηνή που σχεδίασε η Stufish Entertainment Architects.

Βάνα Μπάρμπα: «Είναι μια βίζιτα πολυτελείας, δεν μπορώ να βλέπω αυτό το έκτρωμα που έχει δημιουργηθεί» ‑ Σε πόσα χρόνια αποχωρεί από τα φώτα

Χτες

Με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή, η γνωστή ηθοποιός θυμάται την ανεμελιά της δεκαετίας του ’90 και εκφράζει την έντονη απογοήτευσή της για τη σημερινή εικόνα του Νησιού των Ανέμων.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το συγκινητικό αντίο στους συνεργάτες του ‑ Μοίρασε τριαντάφυλλα στον θίασο στο τέλος της περιοδείας

Χτες

Η συγκινητική χειρονομία του ηθοποιού στην τελευταία παράσταση του «Υπηρέτη δύο αφεντάδων» στην Ηλιούπολη.

Αννα Βίσση στο ΟΑΚΑ: Χάος στις εισόδους ‑ «Αίσχος, αίσχος» φώναζαν εξαγριωμένοι θεατές που δεν μπήκαν στο γήπεδο

Χτες

Ενώ η τραγουδίστρια αποθεωνόταν στη σκηνή, δεκάδες βίντεο στο TikTok κατέγραψαν πρωτοφανή συνωστισμό και σοβαρές καταγγελίες για τις συνθήκες ασφαλείας.

Αννα Βίσση: Ο αποχαιρετισμός στον Γιώργο Μαζωνάκη στη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Χτες

Η σπουδαία ερμηνεύτρια τραγούδησε το «Σάββατο» μαζί με 100.000 θεατές, τιμώντας με συγκίνηση τη μνήμη του καλλιτέχνη.

Αννα Βίσση στο ΟΑΚΑ: Ο διάλογος με τον 17χρονο εαυτό της ‑ Η ερώτηση που έφερε γέλια

Χτες

Η Τεχνητή Νοημοσύνη ταξίδεψε το κοινό στο παρελθόν, ζωντανεύοντας σπάνιο ασπρόμαυρο αρχειακό υλικό από τα πρώτα βήματα της τραγουδίστριας σε μια συναυλία που έγραψε ιστορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.