ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο Στάρμερ ήταν όλο και πιο απομονωμένος μετά τη νίκη του αντιπάλου του

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη Βρετανία, όπου ο Βρετανός πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ, ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του από την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος.
Ο Στάρμερ ήταν όλο και πιο απομονωμένος μετά τη νίκη σε αναπληρωματικές εκλογές του εσωκομματικού αντιπάλου του στο Εργατικό Κόμμα, Άντι Μπέρναμ.
Ο Άντι Μπέρναμ, δημοφιλής δήμαρχος του Μείζονος Μάντσεστερ και μεγάλο φαβορί για τη διαδοχή του Κιρ Στάρμερ, πρόκειται να ορκισθεί επισήμως βουλευτής γύρω στις 14:30 (τοπική ώρα). Είναι ένα απαραίτητο στάδιο για να διεκδικήσει την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος και στη συνέχεια να αναλάβει επικεφαλής της κυβέρνησης.
Ο Κιρ Στάρμερ, η δημοτικότητα του οποίου είναι πολύ χαμηλή, είχε επαναλάβει την Παρασκευή ότι θα δώσει μάχη για να παραμείνει στην εξουσία, όμως η πίεση συνέχισε να αυξάνεται το Σαββατοκύριακο.
Πολλοί δημοσιογράφοι πήραν θέσεις από τα χαράματα σήμερα έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ