ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κατά πληροφορίες το περιστατικό συνέβη κατά την επιστροφή του πολυτελούς σκάφους στο λιμάνι μετά από δοκιμαστικό πλου

Κινητοποίηση του Λιμενικού προκάλεσε περιστατικό με θαλαμηγό που άρχισε να βυθίζεται σε μικρή απόσταση από την ακτή στη Μαρίνα Βουρκαρίου στη Σαλαμίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν το πολυτελές σκάφος επέστρεφε από δοκιμαστικό πλου μετά από συντήρηση. Κάτω από άγνωστες συνθήκες άρχισε η εισροή υδάτων με αποτέλεσμα η θαλαμηγός να κινδυνεύει να βυθιστεί.
Όπως ανακοίνωσε το λιμενικό στη θαλαμηγό που είναι σημαίας Πολωνίας, επέβαιναν πέντε άτομα που έχουν βγει από το σκάφος και είναι καλά στην υγεία τους.
Στην περιοχή τοποθετείται αντιρρυπαντικό φράγμα.

Πηγή; salamina-press.gr
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ