ADVERTISEMENT

Ακύλας: Sold out show στην Τεχνόπολη

Μετά την επιτυχημένη συναυλία στην Αθήνα, ο Ακύλας ετοιμάζεται για Χανιά (19 Ιουλίου) και Ηράκλειο (20 Ιουλίου).

Από το NEWSROOM

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
Ακύλας: Sold out show στην Τεχνόπολη
Δελτίο Τύπου
ADVERTISEMENT

Ο Ακύλας έγραψε ιστορία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με ένα εκρηκτικό sold out show στο πλαίσιο του AKYLAS PRESS START TOUR powered by ΔΕΗ, συνεχίζοντας τη δυναμική καλοκαιρινή του περιοδεία μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Επόμενος σταθμός η Κρήτη, με δύο συναυλίες στα Χανιά και στο Ηράκλειο.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Χιλιάδες θεατές κατέκλυσαν την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να ζήσουν από κοντά το AKYLAS PRESS START TOUR powered by ΔΕΗ, σε μια βραδιά που αποδείχθηκε sold out από νωρίς. Το κοινό τραγούδησε κάθε στίχο από την αρχή ως το τέλος, επιβεβαιώνοντας τη ραγδαία άνοδο του Ακύλα στο ελληνικό μουσικό στερέωμα.

ADVERTISEMENT

Η παραγωγή υψηλών προδιαγραφών εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή: η χαρακτηριστική παιδική χαρά που δεσπόζει στη σκηνή, οι δυναμικές χορογραφίες και οι εντυπωσιακοί φωτισμοί δημιούργησαν ένα αξέχαστο θέαμα. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η ερμηνεία του «Ferto», με χιλιάδες φωνές να ενώνονται στο πιο δυνατό sing-along της συναυλίας.

Special guests και εκπλήξεις

Η βραδιά είχε και τις εκπλήξεις της. Η Αντιγόνη ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το κοινό τους τραγούδι «Jala», ενώ ο Papazó ξεσήκωσε το κοινό με το «Ατελιέ» — τη μεγάλη επιτυχία που μοιράζεται δισκογραφικά με τον Ακύλα. Στη συναυλία παρευρέθηκαν επίσης πλήθος influencers και πρόσωπα από τον χώρο της μουσικής και των media.

Ο Ακύλας παρουσίασε τραγούδια από το album «PRESS START», καθώς και αγαπημένες ελληνικές και διεθνείς επιτυχίες, μετατρέποντας τη βραδιά σε ένα μεγάλο μουσικό party. Μετά το τέλος της συναυλίας παρέμεινε στον χώρο, φωτογραφήθηκε με εκατοντάδες θαυμαστές και υπέγραψε αυτόγραφα.

ADVERTISEMENT

Επόμενος σταθμός: Κρήτη

Μετά από δύο sold out εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το AKYLAS PRESS START TOUR powered by ΔΕΗ συνεχίζεται στην Κρήτη με δύο συναυλίες:

  • 19 Ιουλίου – Χανιά, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
  • 20 Ιουλίου – Ηράκλειο, ΕΛΜΕΠΑ / πρώην ΤΕΙ

Τιμές εισιτηρίων:

  • Early Bird: 16€ (περιορισμένος αριθμός)
  • Γενική Προπώληση: 18€
  • Ταμείο: 20€





Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Η pop κουλτούρα σε ένα σημείο: TV, σειρές, μουσική, σινεμά, βιβλία και gaming. Όλη η ψυχαγωγία και τα νέα της, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο