E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δώρα Χρυσικού: Δούλευα ούσα άρρωστη, φαλακρή, με την τομή και ο άλλος καθόταν σε έναν καναπέ, έφυγα γιατί ερωτεύτηκα έναν άλλον άντρα

Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που ο καρκίνος εμφανίστηκε στη ζωή της και για τον τότε σύντροφό της - «Είχαμε ανταλλάξει τόσο πικρά και προσβλητικά πράγματα, αλλά είχα εγκλωβιστεί, ένιωθα ότι του χρωστάω»

Δώρα Χρυσικού: Δούλευα ούσα άρρωστη, φαλακρή, με την τομή και ο άλλος καθόταν σε έναν καναπέ, έφυγα γιατί ερωτεύτηκα έναν άλλον άντρα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/7/2026 | 20:05

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Δώρα Χρυσικού, εξηγώντας πως την περίοδο που αρρώστησε και ο καρκίνος εμφανίστηκε στη ζωή της, ο σύντροφός της δεν εργαζόταν και καθόταν μονίμως σε έναν καναπέ, ενώ η ίδια δούλευε ούσα φαλακρή, με την τομή από την επέμβασή της.

Η ηθοποιός εξήγησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» την Τρίτη 30 Ιουνίου πως η σχέση τους είχε φτάσει σε πολύ άσχημο επίπεδο, όμως έμεναν μαζί καθώς αισθάνονταν «εξάρτηση», ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Η ίδια κατάφερε να φύγει όταν ερωτεύτηκε έναν άλλον άντρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Δώρα Χρυσικού περιέγραψε αρχικά πως άργησε να αντιληφθεί ότι η κατάσταση στην οποία ζούσε ήταν κακοποιητική: «Είναι δύσκολο το να πρέπει να πεις σε έναν άνθρωπο που έχεις ζήσει οχτώ χρόνια από τη ζωή μου "Ξέρεις τι; Θέλω να σηκωθείς και να φύγεις". Από τα οχτώ χρόνια τα δύο ήταν άσχημα. Τα τέσσερα ήταν όταν εγώ αρρώστησα κι εγώ δούλευα και ο άλλος καθόταν σε έναν καναπέ. Κι εγώ έφερνα τα λεφτά στο σπίτι ούσα άρρωστη. Και δεν καταλάβαινα ότι αυτό ήταν πολύ βαρύ. Το μόνο που είχα τολμήσει να ψελλίσω είναι ότι "θα ήθελα να είχα έναν άνθρωπο που να μην χρειαστεί να δουλεύω για δύο, φαλακρή, με την τομή". Όμως θεωρούσα ότι με έναν τρόπο ήταν υποχρεώσή μου να το κάνω. Όταν πήγα στην ψυχοθεραπεύτρια, μου είπε "Να σου πω κάτι, θα έπρεπε να μπορείς να κάτσεις σε έναν καναπέ και να πεις ότι θα ήθελες αυτό το σπίτι να μπορεί να υφίσταται οικονομικά και χωρίς τη δική σου συνδρομή". Άρχισα, λοιπόν, σιγά σιγά να αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δεν είναι ακριβώς κανονικό και ότι με έναν τρόπο, ό,τι μου είχε δοθεί, το είχα δώσει πολλαπλώς πίσω, σε στήριξη, σε συμπαράσταση... στα πάντα. Κι εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι είμαι κι εγώ με έναν τρόπο, αλλιώς, κακοποιημένη. Και ότι, βέβαια, έχω κι εγώ ενδεχομένως κακοποιήσει τον άλλον άνθρωπο με έναν τρόπο», είπε.

Όπως εξήγησε, ήταν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα χώριζε με τον τότε σύντροφό της, όμως ίσως ο τρόπος να ήταν διαφορετικός σε άλλη περίπτωση: «Σίγουρα θα είχα χωρίσει. Ίσως να μην το είχα κάνει τόσο απότομα και τόσο αποφασιστικά», επισήμανε.

Η Δώρα Χρυσικού τόνισε πως ένιωθε ότι τον συντηρούσε, αλλά δεν μπορούσε να φύγει εύκολα γιατί αισθανόταν πως «χρωστούσε» στον σύντροφό της επειδή ήταν δίπλα της από την αρχή της ασθένειάς της: «Ήταν μία συνεχόμενη φθορά. Είναι αυτό που πάει σταδιακά και το πράγμα ασχημαίνει πολύ και δεν ξέρεις τους λόγους ούτε που έμεινες, ούτε που σε έφεραν σε αυτό το σημείο και έχει φτάσει σε πάτο το πράγμα. Είναι η στιγμή που έχεις ανταλλάξει τόσο πικρά και προσβλητικά πράγματα με τον άλλον και βλέπεις μία εκδοχή του εαυτού σου που δεν την αναγνωρίζεις και δεν σε τιμά και λες πια "σε παρακαλώ ας το λήξουμε, γιατί έχω χαθεί". Θα πω κάτι, που το λέω πρώτη φορά. Αυτό έγινε μετά την ασθένειά μου. Είχα εγκλωβιστεί πάρα πολύ στο κομμάτι της φροντίδας, γιατί ήταν ο άνθρωπος που με φρόντισε στην ασθένειά μου, ήταν μία μακροχρόνια σχέση που είχα και ένιωθα ότι του χρωστάω. Θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ νωρίτερα και ίσως αν δεν είχα αρρωστήσει, να είχε γίνει και πολύ νωρίτερα. Με έβγαλε από αυτή την κατάσταση το γεγονός ότι ξαναπάτησα στα πόδια μου, είδα τη μεγάλη εικόνα», εξήγησε και δήλωσε πως υπήρχε πλέον εξάρτηση μεταξύ τους.

Έπειτα, η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους όταν ένας άλλος άντρας μπήκε στη ζωή της: «Βέβαια, πρέπει να πω ότι έφυγα γιατί ερωτεύτηκα. Ερωτεύτηκα έναν άλλον άντρα. Είχε πια δυσκολέψει πολύ η σχέση, τα τελευταία δύο χρόνια δηλαδή», είπε.



Μιλώντας για το μέλλον της, η Δώρα Χρυσικού ανέφερε πως θα ήθελε ζει σε ένα κοινόβιο με τις φίλες της, εξηγώντας πως δεν θέλει να παντρευτεί και να συγκατοικήσει με τον σύντροφό της, καθώς προτιμά να υπάρχει ελευθερία ανάμεσά τους και να περνούν ποιοτικά τον χρόνο τους μαζί: «Ζω μία καινούρια συνθήκη, που έχω πει ότι δεν θέλω πια να συγκατοικήσω. Καταρχάς δεν θέλω να παντρευτώ, αυτό δεν έχει αλλάξει. Είμαι λίγο γαμοφοβική. Δεν πιστεύω σε αυτή την κοινωνική συνθήκη. Δεν πιστεύω ότι αλλάζει κάτι στις ζωές των ανθρώπων με αυτό το πράγμα. Ίσα ίσα που αφήνει λίγο τη σχέση να γίνεται χλυαρή. Δεν θα ήθελα να συγκατοικήσω», ανέφερε.



Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Είμαι ένας άνθρωπος πιστός, οπότε δεν χρειάζεται να είναι ο άλλος πάντα εκεί για να του δείχνω την αγάπη μου. Νομίζω ότι οι άνθρωποι, όσο πιο ελεύθεροι είναι στο να κάνουν πράγματα που οι ίδιοι θέλουν και τους πάνε μπροστά, τόσο το καλύτερο γίνεται».

Η δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Δώρα Χρυσικού μίλησε για τη δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, στην οποία ενεπλάκη λόγω της στήριξης που έδειξε στη Ζέτα Δούκα για την κακοποίησή της από τον σκηνοθέτη.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως υπήρξαν φορές που στιγμιαία μπορεί να είπε «τι ήθελα και έμπλεξα»: «Σε κάποιες στιγμές που, έτσι, χάνω την ψυχραιμία μου ή που έρχονται συνέχεια χαρτιά στο σπίτι από κλητήρες για τα νέα δικαστήρια και αυτά, μπορεί στιγμιαία να το πω, αλλά η μεγάλη εικόνα δεν έχει αλλάξει ποτέ από αυτό που είπα. Εγώ υπερασπίστηκα το δίκιο, υπερασπίστηκα έναν άνθρωπο που θεωρώ ότι είπε την αλήθεια, εν προκειμένω τη Ζέτα τη Δούκα, και οφείλω να πω ότι κανένα δικαστήριο μέχρι τώρα δεν λέει κάτι άλλο. Ότι αυτή η γυναίκα δεν είπε την αλήθεια», δήλωσε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε στο Κιργιστάν ‑ Δείτε τις εικόνες από την περιπέτειά της

Σήμερα

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της πώς πέρασε την πρώτη της μέρα στη χώρα

Μάρω Κοντού: Η συγκινητική ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα ‑ «Θα κοιτάξουμε τον ουρανό και θα είσαι εκεί»

Σήμερα

«Δε λέμε αντίο» έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη Μάρω Κοντού

Αρκούδα ύποπτη για 14 διαρρήξεις μέσα σε δυο εβδομάδες

Σήμερα

Οι αρχές στην πόλη Σιζουκουίσι αναζητούν μια ασιατική μαύρη αρκούδα που εισέβαλε σε σπίτια και καταστήματα, αδειάζοντας ψυγεία και κλέβοντας τρόφιμα.

Η Μάγκι Τζίλενχαλ ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κέρκυρα

Σήμερα

Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα και από την παραμονή της στην Αθήνα - «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι και το πιο εκπληκτικό κρητικό μέλι», έγραψε

Σάκης Ρουβάς: Σκίστηκε ξανά το παντελόνι του την ώρα που τραγουδούσε, δείτε βίντεο

Σήμερα

Παρά το σκίσιμο σε δύο σημεία του παντελονιού του, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

Σήμερα

Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

Σήμερα

Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Σήμερα

Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

Σήμερα

Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.

Η Ρία Ελληνίδου φόρεσε το μαγιό της και απολαμβάνει τη θάλασσα

Σήμερα

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει σύντομες «ανάσες» στη θάλασσα ανάμεσα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της, μοιράζοντας στιγμιότυπα από την περιοδεία της.

«Σήμερα η κόρη μου είναι ο συγκυβερνήτης μου» – Η ανακοίνωση πιλότου που έφερε δάκρυα χαράς στην καμπίνα

Σήμερα

Από κόρη σε πιλότο: Η συγκινητική στιγμή που μια οικογενειακή παράδοση πήρε… υψόμετρο

Ξαναγύρισε στον πρώην της μετά από 10 χρόνια – Οι κρυφές συναντήσεις και το ταξίδι που τους πρόδωσε

Σήμερα

Τον είχε κάνει τραγούδι, τώρα τον θέλει ξανά – Η επανασύνδεση που συζητούν όλοι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.