E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στην κορυφή μετά από 30 χρόνια ο ΠΑΟΚ ‑ Οι οιωνοί για το πρωτάθλημα

Αισιοδοξία και μεταγραφές

Στην κορυφή μετά από 30 χρόνια ο ΠΑΟΚ ‑ Οι οιωνοί για το πρωτάθλημα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/12/2014 | 12:36

Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού μετά τη νίκη του επί του Λεβαδειακού, παρέμεινε στο +1 από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα του ¶γγελου Αναστασιάδη πέρασε δύσκολες στιγμές κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως κατάφερε να κρατήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή ήταν το 1984 και στο τέλος εκείνης της σεζόν κατέκτησε και το τελευταίο του πρωτάθλημα, με 46 βαθμούς έναντι 43 του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Σε εκείνο το πρωτάθλημα, μάλιστα, μετείχαν 16 ομάδες, όπως και φέτος, ενώ ήταν άλλο βέβαια το σύστημα της βαθμολογίας, με 2-1-0.

Πλάνο μεταγραφών

Η ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας κρίνεται επιτακτική, αφού το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορεί να αντέξει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο ¶γγελος Αναστασιάδης έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει το πλάνο για το πώς θα κινηθεί ο Δικέφαλος του Βορρά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. ¶λλωστε, υπάρχει και η προ ημερών δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη, για ενίσχυση της ομάδας, μετά μάλιστα και από την απαίτηση του κόσμου στο τελευταίο παιχνίδι του Europa League απέναντι στην Γκινγκάμπ.

Πηγή: iefimerida.gr

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίδομα παιδιού: Πώς να εκδώσετε προπληρωμένη κάρτα

Χτες

Τίθεται σε ισχύ η προπληρωμένη κάρτα για το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ - Η διαδικασία υποβολής αίτησης

Παρκαρισμένο ΙΧ προκαλεί χάος στην πλατεία Αγίας Ειρήνης ‑ Εγκλωβισμένοι δεκάδες οδηγοί

Χτες

Το παράνομο παρκάρισμα στο κέντρο της Αθήνας έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο

Τέμπη: Φωτογραφίες από τα χημικά εγκαύματα πυροσβεστών ‑ «Έβγαλα το γάντι και είδα το χέρι άσπρο, είχε νεκρώσει ο ιστός»

Χτες

Φωτογραφίες από τα εγκαύματα στα σώματα των πυροσβεστών έφερε στο φως η εκπομπή ""Αλήθειες με τη Ζήνα"" στο Star.

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πυροδότησε τεράστια έκρηξη για κατασκευαστικό έργο

Χτες

Μεγάλα σύννεφα καπνού και σκόνης εμφανίστηκαν στον ουρανό της Πιονγιανγκ

Σε 24ωρη απεργία τα Ταξί της Αττικής στις 19 Φεβρουαρίου

Χτες

Aπό τις 6 το πρωί της Τετάρτης έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης

Τύρναβος: Σοκάρει κτηνοτρόφος της περιοχής ‑ «Επί πέντε ημέρες τα σκυλιά γάβγιζαν στο βουνό»

Χτες

«Πήγε κάποια στιγμή σήμερα ο εργάτης μου για να δει τι ακριβώς συμβαίνει και με ειδοποίησε» τονίζει ο κτηνοτρόφος της μονάδας της περιοχής.

«Ο 15χρονος θέλει ψυχιατρείο» λέει ο πατέρας της 13χρονης που προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της – «Συκοφαντίες»

Χτες

«Δεν είμαστε ούτε κακοί άνθρωποι, ούτε είμαστε εγκληματίες» λέει ο πατέρας του 15χρονου

Συγκλονιστικό βίντεο: Αδερφός θύματος σχεδίασε με το τρακτέρ σε έκταση 100 στρεμμάτων το «Δεν έχω οξυγόνο»

Χτες

«Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που δεν είναι σαν εκείνους που μας κυβερνάνε. Είναι σαν μία μαφία, θέλουμε να τους κάνουμε να μην έχουν αυτοί οξυγόνο» είπε ο Κριστιάν

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.