Μακάβρια ανακάλυψη στον Πειραιά: Βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο σε γκαράζ
Δύο νέοι άνθρωποι, 28 και 27 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί σε σταθμευμένο όχημα σε γκαράζ κατοικίας στην οδό Μήλου στον Πειραιά, με τα αίτια θανάτου να παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 14/7/2026 | 11:38
Τραγική ανακάλυψη στον Πειραιά: ένας 28χρονος και μία 27χρονη βρέθηκαν νεκροί σε αυτοκίνητο μέσα σε γκαράζ σπιτιού — τους εντόπισε ο πατέρας του νεαρού άνδρα.
Συναγερμός σήμανε στον Πειραιά μετά την ανακάλυψη δύο νεαρών ανθρώπων νεκρών μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Το όχημα βρισκόταν σε γκαράζ κατοικίας επί της οδού Μήλου, σε περιοχή του Πειραιά.
Τους δύο νέους — έναν 28χρονο και μία 27χρονη — εντόπισε ο πατέρας του άνδρα, ο οποίος και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το πλήρωμα να διαπιστώνει τον θάνατο και των δύο.
Σε εξέλιξη η προανάκριση
Η Αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και διεξάγει προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος των δύο νέων ανθρώπων.
Τα αίτια του θανάτου τους παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα. Φως στο μακάβριο περιστατικό αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, της οποίας τα αποτελέσματα είναι σε εκκρεμότητα.












