ADVERTISEMENT

Ο Γιάννης Ραγκούσης αποχαιρέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ με μια μόνο λέξη

Ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με έναν λακωνικό αποχαιρετισμό.

Από το NEWSROOM
1' χρόνος ανάγνωσης
Ο Γιάννης Ραγκούσης αποχαιρέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ με μια μόνο λέξη
ΠΑΣΟΚ / Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)
ADVERTISEMENT

Την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο Γιάννης Ραγκούσης, με μια μόνο λέξη να χαρακτηρίζει τη σύντομη δήλωσή του προς συναγωνιστές και στελέχη του κόμματος.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανακοίνωσε την παραίτησή του από το κόμμα με μια ιδιαίτερα λιτή δήλωση. Η αποχώρησή του έρχεται να προστεθεί στη σειρά παραιτήσεων που έχουν σημαδέψει τελευταία την εσωκομματική ζωή του ΣΥΡΙΖΑ.

ADVERTISEMENT

Στη δήλωσή του, ο Ραγκούσης απευθύνθηκε σε όσους συμπορεύτηκαν μαζί του από το 2019 έως σήμερα, τόσο στη Β´ Πειραιά όσο και σε ολόκληρη τη χώρα.

Η δήλωση Ραγκούση

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση έχει ως εξής: «Μία μόνο λέξη επιθυμώ να απευθύνω τούτη την ώρα προς όλα τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τα οποία συμπορευτήκαμε και δώσαμε κοινούς αγώνες – στη Β´ Πειραιά και σε ολόκληρη τη χώρα – από το 2019 έως σήμερα: Ευχαριστώ!».

Με τον τρόπο αυτό, ο Ραγκούσης επέλεξε να κλείσει ένα κεφάλαιο πολλών ετών εντός του κόμματος χωρίς εκτενείς εξηγήσεις ή αιχμές, αφήνοντας έναν αποχαιρετισμό που μιλά από μόνος του.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο